fbpx

24 sata elegancije - spektakl posvećen rafiniranosti i kvalitetu

24 sata elegancije - spektakl posvećen rafiniranosti i kvalitetu

Beograd ima priliku da po treći put ugosti manifestaciju 24 sata Elegancije , trodnevni spektakl, posvećen rafiniranosti i kvalitetu.

Gosti će imati priliku da vide Rolls Royce modele iz svetski poznate SK kolekcije, u vlasništvu poznatog filantropa Sauliusa Karossasa, koji će blistati na platou ispred Belog dvora. Ekskluzivno će biti održana prezentacija Samsunga S9, jednog od najluksuznijih televizora na svetu sa ultra-high definition ekranom, sa posebnim akcentom na detaljima.

Istorija i elegancija, moda i film

Subota, 7. septembar, biće u znaku Beograd Classic Car Show-a 2013, na kom će biti predstavljen Fiat 8V iz 1954. godine, jedan od najređih sportskih automobila na svetu, i Alfa Romeo 6C Pininfarina, iz 1949. godine, u vlasništvu najpoznatijeg kolekcionara na svetu, Corrado Lopresta.

Auto Bild Grand Tour Historique je paradni defile najlepših klasičnih automobila po stazi oko Kalemegdana, kojom se vozila famozna trka Formule 1 davne 1939. godine. Fantastični prizor prošlogodišnjeg defilea ostavio je sve prisutne bez daha, a organizatori i učesnici su se potrudili da ove godine prirede još veći paradni spektakl.

Nastavak je posvećen Concours d'Elegance 2013, izložbi najlepših modela klasičnih automobila, odabranih specijalno za ovu priliku, ispred Grand Casina, koji je besplatan i otvoren za publiku. Ove prelepe automobile ocenjivaće stručni žiri, birajući najbolje u različitim kategorijama, što će kulminirati svečanom dodelom nagrada i svečanim proglašenjem Best of Show u subotu 7. Septembra u popodnevnim satima.

Ego-magazin-Novosti-24-sata-elegancije-03-930x340

Na platou ispred Grand Casina biće otvorena i izložba Majstori dizajna automobila koja će predstaviti svetsku zvezdu, dizajnera najnovijeg Rolls Royce Wraith, našeg Pavla Trpinca.
Drugi deo dana posvećen je Salonu elegancije – konferenciji i izložbi luksuznih predmeta tokom kojih će niz panelista iz oblasti industrije luksuza predstaviti vrhunske brendove u konferencijskom delu Grand Casina Beograd.

Posetioce očekuje Mumm Cordon Rouge Champagne, premijera najnovijeg umetničkog filma proslavljenog režisera Gianluce Migliarottija, posvećenog brendu Vitale Barberis Canonico, znamenitim kreatorima najskupocenijih tkanina.

24-sata-elegancije-2013-3 unutrasnja

 

Podeli ovu vest

15/01/2024 0 comment

Autohtoni pas iz Panonske ravnice "vojvođanski pulin" je verni čuvar salaša i Zasavičkih mangulica. O njima se ili zna ili ne zna, ali uglavnom komentar je jedan, oni su jako pametni,odani vredni i bez njih je život u ravnici nezamisliv.Da li neko uopšte može opisati tu ljubav, vernost koju taj pas oseća prema svom gospodaru. Reč gospodar ni ne ...

16/12/2020 0 comment

Oslonjena na tradiciju ručnog pletenja u zlatiborskom kraju u Zapadnoj Srbiji, firma Sirogojno Company već decenijama neguje "Sirogojno Style". ...

19/04/2024 0 comment

Muzički festival „Beogradsko proleće 2024“ održaće se 20. aprila od 20.00 časova u "MTS dvorani" u Beogradu. U finalnu konkurenciju ušlo je 19 ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti