fbpx

Stigla je jesen i novi trend cipelica i čizmica!

Stigla je jesen i novi trend cipelica i čizmica!

Jesen je i zvanično,kalendarski stigla, pa treba da vam predstavimo i kakve modne trendove kreatori zastupaju kada je obuća u pitanju za predstojeće dane.

S kojim trendom bolje započeti nego li s onim koji je pomalo (ili malo više) čudan? Ovog leta dizajneri su nam predlagali čizme za leto, a sada pak nam za jesen i zimu predlažu čizme s otvorenim prstima (i drugim delovima cipele/čizme). Čizmice koje će nositi samo najodvažnije pripadnice lepšeg pola interesantna su varijacija običnih čizmica, a dizajneri kao što su Jason Wu, Phillip Lim, Kenneth Cole i drugi preporučuju ih na bosu nogu ili nogu s debelim najlonkama ili čarapama.

jesenje cizmice
Bez obzira da je li reč o cipelama, dubokim cipeama ili čizmama, važno je samo da se negde i na neki način vežu (pa čak i ako je reč o samo ukrasnom vezanju). Ovo je jedan od najpopularnijih trendova sezone, što se cipela tiče, a one savršeno izgledaju sa ili bez hulahupki ili najlonki.

jesenje cipele vezivanje
I dok su se neki dizajneri držali klasike i jednobojnih kreacija, drugi dizajneri kao što su Roberto Cavalli, Joseph Altuzarra i Erdem Moralioglu odlučili su se za raznovrsne printeve. Što se uzoraka tiče – sve je dozvoljeno i sve se nosi, glavno da nije dosadno, a to se odnosi i na cipele bez pete, salonke, i čizme.

jesenje cipele printevi
Mokasine  i koledžice na hiljadu načina ! Klasične cipele, zahvaljujući dizajnerima kao što su Chanel, Tommy Hilfiger, Dries Van Noten, dobile su raznovrsne varijante, što s petama što u klasičnoj ravnoj varijanti. Neki su se dizajneri poigrali i kombinacijom ovih stilova, a rezultat nije svuda isti.

jesenje cipelice koledzice

Podeli ovu vest

15/01/2024 0 comment

Autohtoni pas iz Panonske ravnice "vojvođanski pulin" je verni čuvar salaša i Zasavičkih mangulica. O njima se ili zna ili ne zna, ali uglavnom komentar je jedan, oni su jako pametni,odani vredni i bez njih je život u ravnici nezamisliv.Da li neko uopšte može opisati tu ljubav, vernost koju taj pas oseća prema svom gospodaru. Reč gospodar ni ne ...

16/12/2020 0 comment

Oslonjena na tradiciju ručnog pletenja u zlatiborskom kraju u Zapadnoj Srbiji, firma Sirogojno Company već decenijama neguje "Sirogojno Style". ...

22/10/2023 0 comment

Dom omladine Beograda od 24. do 29. oktobra 2023. predstavlja 39. Beogradski džez festival, pod sloganom „JAZZSCAPES“.  Beogradski džez ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti