fbpx

Bela košulja - idealna za sve prilike

Bela košulja - idealna za sve prilike

Sa belom košuljom ,koja je idealan komad odeće nikada ne možete da pogrešite. Kombinujte je uz farmerke, elegantne pantalone, sako, suknju ili je obucite ispod haljine bez rukava. Šta god da izaberete, izgledaćete zavodljivo.

Ona može da doprinese da delujete strogo ili nežno, zavisno od prilike u kojoj je nosite i sa čim je uklapate.

Definitivno je jedan od najpraktičnijih komada odeće, pa neka vam uvek bude pri ruci kada se spremate za poslovni sastanak, žurku ili kafu s prijateljicama.

bela kosulja 2

Poslovno

U kombinaciji sa crnim (kožnim) pantalonama i blejzerom je praktično i efektno rešenje za posao, ali i važan sastanak. Povedite računa o dužini pantalona, u zavisnosti od toga s kojom obućom ih uklapate.

Romantično

U beloj košulji i ženstvenoj suknji, zvonastoj ili sa visokim strukom, možete da izgledate nežno ili seksi, pa na osnovu toga izaberite baletanke, cipele sa visokom štiklom ili bajkerske čizmice.

Ležerno

Farmerke i bela košulja su dobitna kombinacija za neformalni izlazak i druženje sa prijateljima.

Podeli ovu vest

15/01/2024 0 comment

Autohtoni pas iz Panonske ravnice "vojvođanski pulin" je verni čuvar salaša i Zasavičkih mangulica. O njima se ili zna ili ne zna, ali uglavnom komentar je jedan, oni su jako pametni,odani vredni i bez njih je život u ravnici nezamisliv.Da li neko uopšte može opisati tu ljubav, vernost koju taj pas oseća prema svom gospodaru. Reč gospodar ni ne ...

16/12/2020 0 comment

Oslonjena na tradiciju ručnog pletenja u zlatiborskom kraju u Zapadnoj Srbiji, firma Sirogojno Company već decenijama neguje "Sirogojno Style". ...

22/10/2023 0 comment

Dom omladine Beograda od 24. do 29. oktobra 2023. predstavlja 39. Beogradski džez festival, pod sloganom „JAZZSCAPES“.  Beogradski džez ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti