fbpx

Novi spot srpskog hora VIVA VOKS

Novi spot srpskog hora VIVA VOKS

Beogradski hor Viva Voks je pred koncert u Kombank Areni 9. maja objavio prvi studijski album i prvi zvanični spot za pesmu "Paradise" grupe Coldplay, navode iz MTV-a.

Medjutim, hor će svoje fanove obradovati još jednim videom i to za obradu pesme "By the Way" grupe Red Hot Chilly Peppers koji će premijerno biti prikazan na MTV kanalu u ponedeljak, 4. maja.

To je poseban singl na kojem su radili za vreme priprema za koncert, podsećajući se zanimljivih mesta koje su posetili na turnejama.

Za zvuk pesme "By the Way", kao i za zvuk na albumu, koji je Viva Vox nedavno izdao za Mascom Records, zaslužni su muzički producenti Jauković Mićun iz Attic studija i član hora Ivan Propadović, kao i aranžer Boris Balunović, a za izgled spota Andreja Radosavljević i Igor Oršolić.

Uprkos dugoj karijeri, za predstojeći nastup u Kombank areni 9. maja veruju da će biti sasvim drugačiji od svih prethodnih.

Hor u saradnji sa Eventimom organizuje i specijalnu akciju, pa od danas do 3. maja, samo na blagajni Eventima u TC Ušće od 10 do 22 časa, kupovinom dve ulaznice za koncert Viva Voxa treća karta se dobija besplatno.

Pored spektakularne bine i vizuelnih efekata, Viva Vox će na binu u Kombank areni izaći sa nekoliko bitboksera, ali i sa velikim brojem novih pesama.

Publika će imati priliku da čuje numere koje su već standardno na repertoaru hora, kao što su pesme Pepersa, Nirvane, TOTO-a, Kings of Leon, kao i obrade pesama grupa Coldplay, Queen i The Prodigy koje su se našle na njihovom prvom albumu. Specijalno za rodjendanski koncert, Viva Vox je osim Muse-a obradio i Pearl Jam, Siju, ali i još nekoliko pesama kultnih pop-rok bendova.

Podeli ovu vest

15/02/2015 0 comment

Sretenje Gospodnje je dan kada su ljudi prvi put sreli malog Isusa.Četrdeset dana po rođenju, Devica Marija donese u Jerusalimski hram svog sina da ga po zakonu posveti Bogu. U hramu je ugledaše starac Simeon i udovica Ana,koji u malom Isusu prepoznaše dugo čekanog Mesiju. Fariseji javiše ovu vest caru Irodu, koji pomisli da je to novi car o ...

25/03/2024 0 comment

Zeleni venac, koji je zauzimao prostor od Brankove, Lomine, Reljine,Prizrenske i Sremske ulice, bio je nekada prostrana ustajala duboka bara, kao ...

23/03/2024 0 comment

 Dobroseličku bogomolju pravio majstor Mitar pre 203 godine Kad se magistralom prođu Vodice na Zlatiboru, kod Borove glave valja skrenuti ...

05/03/2024 0 comment

Slika Paje Jovanovića "Odmor bašibozuka", nedavno kupljena na aukciji londonskog "Sotbija", od danas je, i biće tokom marta, izložena u Konaku ...

23/03/2024 0 comment

 Povodom manifestacije „Dani kraljice Jelene“ koja će se održati od 1. do 9. juna ove godine, juče je organizovana akcija sadnje jorgovana od ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti