Internacionalna kuhinja
1 šolja vode, 1/2 šolje ulja,, 3/4 šolje šećera, 2 kašike meda, 2 1/2 šolje brašna, 2 kašike kakaa, 3/4 šolje mlevenih oraha, 1 šolja mešanog suvog voća kajsije,suvo grožđe, brusnice), 1 kafena kašicica sode bikarbone Priprema: Prokuvati vodu, ...
Kozji sir Gorski stiže nam sa obronaka Fruške Gore, iz sela Jazak. Proizvodi se od 100% kozjeg mleka, bez dodavanja kravljeg mleka, aditiva, ...
Žabalj i Titel su mesta u oblasti koja je dobila ime po rečnim lađama - šajkama - i vojnicima „šajkašima“ koji su u ...
Knedle sa šljivama su tradicionalan i toliko popularan kolač,da nema govora o tome da je ova poslastica zaboravljena.Potrebno je malo ...
Selo Vinča, podno Oplenca, gde se nalazi Vinarija Aleksandrović, oduvek je bilo poznato po uzgajanju vinove loze i vinarstvu. Osunčane padine, ...