fbpx

Aprilsko skijanje na Jahorini i pripreme za sjajnu ljetnju sezonu

Aprilsko skijanje na Jahorini i pripreme za sjajnu ljetnju sezonu

Fantastično skijanje u mjesecu aprilu, na Jahorini, u proteklih nekoliko godina uveliko predstavlja tradiciju, čemu doprinosi niz faktora, koje Olimpijski centar Jahorina uspijeva da posloži i tako osigura najljepše skijanje za sve posjetioce ove olimpijske planine. Karakterističan za ovaj period zimske sezone postaje i visok sniježni pokrivač na njenim stazama, sačinjen od dobro utabane kombinacije prirodnog i vještačkog snijega, koji danas doseže čak 70cm. Prelijepo, sunčano vrijeme dodatno je doprinijelo predivnom osjećaju koji odlično pripremljene staze za skijanje omogućavaju svakom skijašu, kojima na raspolaganju stoje gondola Poljice, kao i ski vrtić Poljice. Uprkos temperaturnom plusu, istoimena staza je zaista besprijekorna, kako za početnike, tako i one napredne u skijanju, željne posljednjih spusteva prije nego Olimpijski centar Jahorina otvori svoje ljetnje sadržaje za sve ljubitelje planine.

 U prelijepom pogledu na, još uvijek, sniježne vrhove Jahorine, ali i beskrajno dobroj gastronomskoj ponudi, kao i ponudi raznovrsnog pića, svi skijaši mogu beskrajno uživati iz 700m² jedinstvenog Olimpijskog bara, koji je i dalje otvoren za sve posjetioce. Predivan pogled iz istog se pruža i na akumulaciono jezero korišteno u snadbijevanju sistema za vještačko osnježavanje, uz pomoć kojih je Olimpijski centar Jahorina u zimskoj sezoni 2021/2022 proizveo više od 215.000 m³ vještačkog pokrivača za svoje staze, u kojima su svi ljubitelji ovog magičnog zimskog sporta neizmjerno uživali tokom proteklih 135 skijaških dana. U toku istih, povjerenje Olimpijskom centru Jahorina pružilo je više od 410.000 skijaša, koji su napravili čak 4.034.000 prolaza na instalacijama vertikalnog transporta, što ne samo da predstavlja istorijski rezultat za poslovanje ovog privrednog društva, no i ogromnu čast, na čemu je Olimpijski centar Jahorina beskrajno zahvalan.

JAHORINA APRILSKO SKIJANJE

 

Tim povodom, Olimpijski centar Jahorina organizovao je za svoje skijaše posljednji promo period u nizu njihovog velikog broja, a ovog puta, u pitanju je promo period pod nazivom „Feel the Lifetime Thrill", koji je postao akutelan već danas, 14.4, a koji će trajati sve do kraja vikenda, odnosno, 17.4.2022. godine. Isti podrazumijeva popust od 40% na sve dnevne, dvodnevne, trodnevne i četverodnevne ski karte kupljene i iskorištene u gore pomenutom periodu. To je samo još jedan od razloga zašto bi skijaši i ljubitelji planine trebali da pripreme svoju skijašku opremu i zapute se na Jahorinu, i svoja dva slobodna dana u sedmici provedu na zdravom, planinskom vazduhu, spuštajući se niz najpoznatiju stazu planine, Poljice.

JAHORINA APRILSKO SKIJANJE STAZA

 Iako se kraj zimske sezone 2021/2022 polako približava, on ne označava i kraj kada je riječ o novitetima i kvalitetnom sadržaju uz koji će svi ljubitelji olimpijske planine Jahorine istinski uživati. Olimpijski centar Jahorina nastavlja da, sjajnim idejama i vizionarskim poslovnim duhom, podiže ljestvicu uspjeha ne samo u svakoj narednoj zimskoj sezoni, već i tokom ljetnjih mjeseci, uveliko pripremajući se za najsadržajniju ljetnju sezonu u istoriji Jahorine. Sve posjetioce koji gradsku vrevu i buku, ali i vrele ljetnje dane, zamjenjuju zdravim, planinskim vazduhom, i boravkom u prirodi, očekuje sjajan adrenalinski, interaktivni, te zabavni sadržaj, zbog kojeg će se, zasigurno, sa najvećim zadovoljstvom, vraćati na ovu prelijepu planinu.

JAHORINA APRILSKO SKIJANJE STAZA 2

Podeli ovu vest

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti