fbpx

Festival ljubavi u Vrnjačkoj Banji - Guarana Lovefest

Festival ljubavi u Vrnjačkoj Banji - Guarana Lovefest

U prelepom ambijentu čuvene Letnje pozornice u Vrnjačkoj Banji sinoć je počeo sedmi Guarana Lovefest najveći muzički i umetnički festival u centralnoj Srbiji, .Više od 4000 ljudi provodilo se uz najveće zvezde večeri bend Dubiozu Kolektiv.

Na bini koja se scenografijom u potpunosti izdvaja od bilo čega što je do sada napravljeno u Srbiji, prva je nastupila banjska grupa Armuši. Posle njih svoj melodični nastup imala je grupa Stray Dogg, dok je ZAA energičnom svirkom razdrmala i zagrejala publiku za najveći spektakl večeri.

Nesumnjivo najveće zvezde večeri bili su momci iz benda Dubioza Kolektiv koji su spektakularnim vatrometom započeli svoj nastup nešto iza ponoći. Publika je gotovo u glas pevala hitove poput pesama „Kokuz", „Vratiće se Valter", „Kažu", „Blam".

Večeras nastupa najveća zvezda ovogodišnjeg festivala, Karl Kreg, detroitski producent tehno muzike, koji se smatra za jednog od najvažnijih imena druge generacije detroitskih tehno-producenata i di-džejeva.

Kreg ima i svoju izdavačku kuću pod nazivom "Planet E", koja je osim njegovih, objavila i izdanja poznatih tehno i haus umetnika kao što su Kevin Saunderson, Alton Miller i Moodymann.

Guarana Lovefest i ove godine misli na najmlađe posetioce. Aqua Viva likovna radionica je otvorena. Organizacija Guarana Lovefesta-a pruža mogućnost najmlađim posetiocima da uživaju u kreativnim aktivnostima sva tri dana festivala. deca vrnjacka banja Svakog dana u vremenu od 10h do 22h najmlađi festovci mogu iskazati svoju kreativnost kroz likovne i dramske radionice. Učestvujući na takmičenju i igrajući se sa drugarima, razvijaju svoje telo i jačaju duh. Pozitivna atmosfera, već prvog dana festivala je u vazduhu, a ni stariji posetioci nisu odoleli, pa su se latili kičica i počeli sa slikanjem. Nakon icebreaking igrica, igara pamćenja i koncentracije, mala družina je veselo krenula u osvajanje dečjeg igrališta i Aqua Viva Kids zone

 

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti