fbpx

Velelepni hotel - SP RESORT Turističko Naselje - Oblačinsko jezero

Velelepni hotel - SP RESORT Turističko Naselje - Oblačinsko jezero

Početkom jula meseca ove godine počeo je sa radom, u kovid godini renovirani SP Resort/Hotel Oblačinsko Jezero.

Na samo 20ak kilometra od Niša i od niškog aerodroma "Konstantin Veliki", 252 kilometra od Beograda, 204 kilometra od Sofije (R.Bugarska), a na samo tri kilometra od projektovane Merošinske petlje i novog kraka "Koridora Mira" Niš-Merdare-luka Drač (u planu je početak radova za ovu 2021. godinu).

Što se samog hotela tiče,ono što karakteriše početak njegovog rada, jeste zaista veliko interesovanje gostiju iz zemlje i inostranstva za potpuno novu gastro-turističku ponudu koju Hotel Oblačinsko Jezero nudi u ovom regionu.

sp resort staza ulaz 800x635

Potpuno prirodno okruženje, mir i zadovoljstvo boravka u blizini jezera, udobnost i ekskluzivnost hotelskog smeštaja, dobra selekcija kvalitetnih pića i napitaka, vrhunska ponuda izvrsno dekorisanih i ukusno pripremljenih kulinarskih specijaliteta koji mame osmehe i zadovoljstvo gostiju već pri prvom zalogaju. Jednom rečiju, sve ono što je oduvek bio i ostao podrazumevani standard, kada je kvalitet usluge i način rada kompanije SP Resort u pitanju.

sp resort soba extra 800x635

sp resort priroda jezero 800x635

sp resort kolaz 800x635

Šta sve mogu da očekuju posetioci i turisti u bliskoj budućnosti,a u vezi sa ovim takozvanim jezerskim sprtsko-rekreativnim, lovno-ribolovnim turističkim risortom!

Na osnovu dobrih inicijalnih indikatora i ispunjenih finansiskih očekivanja vezanih za početak rada hotela Oblačinsko jezero iz kompanije SP Resort nas obaveštavaju:

Uskoro nastavljamo sa investiranjem i početkom nastavka planiranih radova iz druge i treće projektne faze. Slede:
- Izgradnja nove prostorije sa većim toplim i hladnim kuhinjskim klima komoroma, dodatnim magacinskim prostorom i mini radionicom.
- Nastavljamo sa renoviranjem starih, nekadašnjih hotelsko apartmanskih jedinica i ujedno počinjemo izgradnju novih.
- Otpočelo bi se i sa renoviranjem i prenamenom nekadašnjeg restorana "Šaran", koji se nalazi kod Oblačinske brane, a tik na samoj obali jezera, u kafe-bar i poslovno kancelarijski prostor. - Takođe sledi i kompletno uređivanje svih sportskih terena i kreiranje sportsko-rekreativnih i lovno-ribolovnih turističkih sadržaja.

Postoji još mnogo planova, ideja i dobre volje od strane rukovodstva JP Stara planina - kompanije SP Resort, lokalne samouprave Opštine Merošina, JP Srbija Vode, ali i naravno svih relevantnih državnih institucija, kako bi smo svim našim gostima upotpunili ugođaj i ponudili svetski atraktivnu turističku destinaciju i omogućili da uživaju svim čulima u našoj prelepoj zemlji, jer SRCE KAŽE SRBIJA!

Nalazi se na adresi:
Turističko naselje Oblačinsko jezero, Oblačinska br.2., 18252 Merošina, Srbija.

Podeli ovu vest

29/12/2023 0 comment

Vlada Republike Srbije usvojila je danas uredbu o dodeli 100.000 vaučera za subvencionisani odmor u zemlji kojom se maksimalna vrednost vaučera ...

11/03/2024 0 comment

Banja Koviljača, jedna od najlepših i najlekovitijih banja Balkana, nalazi se u zapadnoj Srbiji, u zagrljaju reke Drine i šumovite planine Gučevo, na ...

14/03/2024 0 comment

Iako slična po gostoprimstvu njihovih domaćina, svako etno selo na području Sremske Mitrovice,  na sebi svojstven način čuva tradiciju, kulturu ...

06/03/2024 0 comment

Veliki tetreb je krupna ptica iz porodice koka, živi u četinarskim šumama planinskih oblasti. Uništavanje šumskih staništa i uznemiravanje ove ptice, ...

16/03/2024 0 comment

Ovaj predeo Srbije odlikuje se visokoplaninskim krasom, jedinstvenim kanjonima i klisurama i pitomim proplancima karakterističnim za dinarske planine ...

05/03/2024 0 comment

Dunavski park jednim svojim delom se oslanja na Dunavsku ulicu po kojoj je i dobio ime. Početkom 19. veka na mestu gde se danas nalazi park bilo je ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti