fbpx

Pogledajte Anu Ivanović u potpuno novom izdanju

Pogledajte Anu Ivanović u potpuno novom izdanju

Imali smo priliku da propratimo neverovatnu sezonu i u muškoj i u ženskoj konkurenciji kada je beli sport u pitanju.

I dok se još sležu utisci, novi egzibiocioni turnir (Međunarodna teniska Premijer liga) nam omogućava da na jednom mestu vidimo sve zvezde tenisa i da uživamo u dobrim partijama.

Na kanalima Sport kluba, mogli ste da gledate prvi deo ove azijske turneje koji se održavao u Manili.

Za one, koji su možda nešto propustili, bitno je napomenuti sjajnu igre srpske teniserke Ane Ivanović koja je, slobodno možemo reći, najviše doprinela svojoj ekipi a posebno se izdvaja pobeda nad Danijelom Hantuhovom koju je ostvarila za svega 15 minuta.

Međutim, na putu ka Singapuru, gde se ovo neobično, egzibiciono i još uvek nepoznato takmičenje nastavlja, Ana je imala jednu potpuno novu ulogu.

Peta teniserka planete se ostvarila u ulozi stjuardese gde je sa zadovoljstvom "služila" kolege i brinula o njihovoj bezbednosti.

Nama je najviše privukla pažnju slika na kojoj Ana služi pićem najbolju teniserku planete, Serenu Vilijams, čiji nastup svi željno iščekuju i upravo Danijelu Hantuhovu koju je nedavno ponizila a teniskim borilištima.

"Vežite pojaseve, polećemo" napisala je Ivanovićeva na svom tviter profilu a koliko su se svi dobro zabavljali uverite se i sami.

Autor: Marina Sekulić

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti