fbpx

Nole pobedom počeo 2015. - pregazio Vavrinku

Nole pobedom počeo 2015. - pregazio Vavrinku

Novak Đoković otvorio je novu sezonu odličnom partijom u Abu Dabiju, na Mubadala turniru gde je u polufinalu nezvaničnog prvenstva sveta savladao Stena Vavrinku 2:0 (6:1, 6:2).

Najbolji reket sveta nastavio je tamo gde je stao prethodne godine, a u finalu koje se igra u subotu na suprotnoj strani mreže stajaće stari znanac – Endi Marej, koji je sa terena ranije tokom dana počistio Rafu Nadala.

Nakon meča, Novak je rekao da je srećan što je ponovo na terenu:

„Lepo je ponovo se takmičiti. Poslednji zvanični meč sam odigrao pre više od mesec dana i drago mi je da sam odigrao dobar meč protiv jednog od najboljih tenisera na svetu. Sten je imao sjajnu prošlu godinu i igrao je dobro danas, ali ja sam uspeo da uradim što sam zamislio u ovom meču. Nadam se da ću nastaviti sa ovakvim partijama. Hvala svima koji su došli, hvala vam što nas podržavate i što podržavate našu igru. Lepo je vratiti se u Abu Dabi u kome nas uvek dočeka internacionalna publika, ima ljudi i iz moje zemlje i iz celog sveta i svima želim da čestitam praznike. Vidimo se sutra."

Finale je na programu u subotu od 16 časova, a direktan prenos ovog svojevrsnog spektakla je na Sport Klubu 1.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti