fbpx

Nole uz čokoladice poručio: spreman sam za Australijan open!

Nole uz čokoladice poručio: spreman sam za Australijan open!

Srpski as, najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da spremno dočekuje Australijan open, iako se prethodnih dana nije osećao dobro.

"Imao sam nekoliko teških dana, ali to je sada iza mene. Reč je o stomačnom virusu koji sam zakačio tokom turnira u Abu Dabiju i Dohi. To je prošlo i spreman sam", rekao je Đoković novinarima u Melburnu, prenosi Rojters.

Đoković je postavljen za prvog nosioca, ali nije želeo da govori o planovima na grend slemu koji je osvajao četiri puta.

"Nije lepo govoriti o tituli kad turnir nije ni počeo. Mnogo je tenisera u igri, njih 120 žele da pokažu da im je mesto na turniru i dokažu se protiv verhunskih igrača. Uspesi koje sam imao na Australijan openu daju mi samopouzdanje da mogu daleko da doguram, međutim idem postepeno, od meča do meče", dodao je Đoković.

Uoči Australijanopena Nole je novinarima na konferenciji za novinare tradicionalno delio čokoladice.

''Imam malu tradiciju, da vam na prvoj i poslednjoj konferenciji u sezoni priredimo 'čokoladno iznenađenje'. Nadam se da ćete ga prihvatiti, to je zbog dobrog duha'', poručio je Nole i zatim poslužio sve prisutne.

On će se na startu Australijan opena sastati sa Aljažom Bedeneom iz Slovenije, koji je do mesta u glavnom žrebu došao iz kvalifikacija.

Medije

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti