fbpx

Novakova pobeda za siguran start u Melburnu

Novakova pobeda za siguran start u Melburnu

Srpski teniser Novak Đoković sigurno je počeo takmičenje na Otvorenom prvenstvu Australije, pošto je danas u Melburnu pobedio Slovenca Aljaža Bedena u tri seta, 6:3, 6:2, 6:4.

Đoković je prvi nosilac u Australiji, a u drugom kolu će igrati sa pobednikom duela Andreja Kuznjecova i Alberta Ramosa.

Prvi igrač sveta imao je problema u početku meča, pošto je u prvom setu napravio 11 neiznuđenih grešaka, a morao je i da spasava brejk lopte pri rezultatu 2:2. Bedene, 116. na ATP listi, igrao je agresivno, a Đokoviću je trebalo vremena da uđe u ritam.

Srpski reprezentativac je napravio brejk u osmom gemu, a onda je osvojio i svoj servis, tako da je dobio prvi set 6:3.

Đoković je već na početku drugog seta napravio brejk i bio je siguran na svom servisu, da bi u sedmom gemu napravio novi brejk, a onda ga odbranio za 6:2.

Bedene je dobro igrao u trećem setu, a Đoković je napravio brejk u petom gemu i poveo sa 3:2. Slovenac se nije predavao, ali je Srbin tada već ušao u ritam i mirno priveo meč kraju.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti