fbpx

Nole ekspresno do trećeg kola u Melburnu!

Nole ekspresno do trećeg kola u Melburnu!

Najbolje rangirani teniser sveta Novak Đoković plasirao pobedio Rusa Andreja Kuznjecova sa 3:0 u setovima 6:0, 6:1, 6:4 i plasirao se u treće kolo prvog Gren slem turnira u sezoni, Australija Opena.

Srpski teniser je u njihovom prvom međusobnom okršaju do trijumfa došao posle 84 minuta.

Đoković je u sva tri seta bio bolji rival, a Kuznjecov je jedino u trećem imao kakav-takav odgovor na igru prvog tenisera sveta, koji je meč završio sa 28 vinera i 19 neiznuđenih grešaka, naspram 10 direktno osvojenih poena Rusa i čak 34 greške.

Četvorostruki šampion Australijen opena je u prvom setu napravio tri brejka, dok je u naredna dva seta po dva puta oduzimao servis Rusu, koji je na početku trećeg seta iskoristio mali pad u igri Đokovića i došao do jedinog brejka.

"Danas sam odigrao znatno bolje nego pre neki dan u prvom kolu. Izuzetno me raduje takav učinak. Nadam se da ću i u nastavku turnira igrati ovako dobro kao danas", rekao je Đoković posle meča.

Novak će se u trećem kolu sastati sa boljim iz duela između Japanca Goa Suede i Španca Fernanda Verdaska.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti