fbpx

Đoković ubedljiv za polufinale , spreman za borbu sa Vavrinkom!

Đoković ubedljiv za polufinale , spreman za borbu sa Vavrinkom!

Novak Đoković je meč četvrtfinala u kome je u tri seta savladao Miloša Raonića ocenio kao svoju najbolju partiju na ovogodišnjem Australijan openu.

„Kako je turnir odmicao, unapređivao sam svoju igru. Danas sam u pravim momentima pogađao udarce sa osnovne linije. Dobro sam i servirao. Mentalno sam bio snažan u prvom setu, koji je mogao i da ode u drugom pravcu. Najvažniji je bio taj brejk i prvi gem drugog seta. Tada sam osetio olakšanje i krenuo sam na pobedu", rekao je novak nakon dulea.

U polufinalu đokovića očekuje repriza prošlogodišnjeg četvrtfinala i duel sa Stenom Vavrinkom.

„Poslednje tri godine smo igrali u pet setova u Melburnu, tako da verujem da publika to očekuje i sada. Ja definitivno očekujem veliku borbu", rakao je Đoković i dodao:

„Sten je branilac titule. Ima samopouzdanja. Mnogo je mečeva u nizu dobio na ovim terenima. Danas je igrao veoma dobro. Znam šta trebam da uradim, nema tu mnogo tajni. Mnogo puta smo igrali jedan protiv drugog. Nadam se da ću moći da odigram kao što sam igrao protiv Miloša."

Đoković i Vavrinka odmeriće snage 20. put. Novak je do sada slavio 16 puta.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti