fbpx

Srpski "DELFINI" u najjačem sastavu protiv Španije

Srpski "DELFINI" u najjačem sastavu protiv Španije

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić za narednu utakmicu 4. kola Svetske lige protiv nacionalnog tima Španije pozvao je najjači sastav.

Selekcija Srbije posle tri kola ima maksimalan učinak u B grupi ovog takmičenja, a Savić je istakao da bi trijumfom protiv Crvene furije bile otklonjene sve dileme oko prvog mesta.

"Ovog puta smo pozvali sve igrače koji su osvojili zlato na prvenstvu Evrope u Budimpešti. Planiramo da odemo sa najjačim sastavom u Madrid. Idemo sa pobedničkim ambicijama kako bi definitivno rešili sve dileme oko prvog mesta", rekao je Savić.

Pripreme za meč sa Špancima počeće 12.februara, dok se duel igra četiri dana kasnije, a na Savićevom spisku je sledećih 19 vaterpolista: G.Pijetlović, Mandić, Gocić, Ranđelović, Ćuk, Nikić, D.Pijetlović, Aleksić, Rađen, Filipović, Prlainović, S.Mitrović, B.Mitrović, Rističević, V.Rašović, S.Rašović, Vico, Vuksanović i Ubović.

Autor: Jelena Lukić

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti