fbpx

Novak ide ka trofeju - pobeda za polufinale Dubaija

Novak ide ka trofeju - pobeda za polufinale Dubaija

Novak Đoković je sigurnom igrom bez većih problema savladao Marsela Ilhana (6:1,6:1) i plasirao se u polufinale ATP turnira u Dubaiju. Prvi reket sveta je nakon meča istakao kako je zadovoljan svojom igrom.

„Čestitam Ilhanu na dobroj nedelji koju je imao. Prošao je kroz kvalifikacije i igrao je dobro u prošlom kolu protiv Lopeza. Primetio sam da su ga mučila leđa. Meni je bilo potrebno da igram dobro i brzo od početka jer nikada nisam igrao sa njim a tu uvek vreba opasnost. Nisam želeo da mu dozvolim da se vrati u meč. Imao je nekoliko brejk lopti, ali osim toga mislim da je prošlo glatko. Mislim da sam odigrao dobro."

U polufinalnom meču srpski teniser sa sastaje sa Berdihom.

„Nema sumnje da Tomaš igra dobro ove nedelje. Nekoliko mečeva koje smo igrali u poslednje vreme bili su veoma neizvesni i mislim da će i sutra odlučiti nekoliko poena. Teren je veoma brz i to njemu odgovara jer ima jak servis i odličan bekhend. Ove godine se bolje kreće. Siguran sam da ćemo odigrati dobar meč. Biće to najveći izazov za mene ove nedelje i nadam se da ću biti u stanju da odigram onako kako želim."

Mečeve iz Dubaija gledajte u direktnom prenosu na Sport klubu 1.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti