fbpx

Jelena Janković: Spremna sam za titulu u Indijan Velsu

Jelena Janković: Spremna sam za titulu u Indijan Velsu

Povratak na velika vrata... Jelena Janković je sezonu otvorila zaista lošim rezultatima, ali je plasmanom u finale Indijan Velsa još jednom potvrdila da u njoj i dalje ima potencijala koji je nekada odveo do čelne pozicije na WTA listi.

Srpkinja je u polufinalu pobedila Nemicu Sibine Lisicki sa 2:1 i u nedelju je protiv Simone Halep očekuje meč za titulu.

Podsetimo, Jelena je u Indijan Velsu slavila 2010.

"Borila sam se ceo meč i igrala sam sa osnovne linije. Lisicki je poznata po dobrom servisu, ali bila sam spremna i na ostale njene karakteristike. Borila sam se i to je ono što najbolje radim", rekla je Janković.

Protiv Helopove je slavila samo jednom u tri duela, ali činjenica je da joj je put do trofeja olakšan nakon štop je Serena Vilijams predala duel Rumunki.

"Biće teško. U Indijan Velsu sam igrala protiv teniserki koje snažno udaraju lopticu kao što su Lisicki i Kiz. Halep ima drugačiji stil, ali biću spremna i na to. Jedva čekam finale. Daću sve od sebe da osvojim drugu titulu u Indijan Velsu", istakla je Jelena, koja će od ponedeljka biti 17. teniserka sveta, a veći skok bi mogla da napravi ukoliko slavi u nedelju.

Finale je od 19 časova, uz prenos na SK2.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti