fbpx

Borbena i sigurna: Bojana Jovanovski pobedila u Majamiju

Borbena i sigurna: Bojana Jovanovski pobedila u Majamiju

Ako se po jutru dan poznaje čeka nas mnogo radosti na turniru u Majamiju, a nije sve izgledalo tako. Dan je počeo porazom Aleksandre Krunić u prvom kolu od Amerikanke Brengl. Nedugo zatim stigla je vest koja je obradovala sve ljubitelje sporta u Srbiji a bogami i širom regiona. Posle 17 meseci pauze, Janko Tipasarević se vraća na teren. Igraće u dublu sa Novakom Đokovićem u Majamiju.

Radost se još uvek nije stišala, a mladi i talentovani Filip Krajinović je nastavio niz u duelima sa momcima iz Australije. Posle Bolta pobedio je i Jašika i stigao do glavnog žreba gde će igrati protiv Dušana Lajovića.

Ali tu nije kraj lepim vestima iz Majamija. Na lepo spavanje poslala nas je Bojana Jovanovski koja je u prvom kolu posle velike borbe savladala Nemicu Bartel koja je uoči ovog duela slovila za favorita. Bartel je dobila prvi set sa 6:3 i delovalo je da je na putu da opravda ulogu, favorita. Sa takvim epilogom se nije složila Bojana. Odigrala je naredna dva seta na izuzetno visokom nivou. Napravila je preokret, dobila meč sa 2:1 po setovima 3:6, 6:3, 6:2 i više nego zasluženo stigla u drugo kolo gde će odmeriti snage sa Elenom Svitolinom. Svitolina slovi za favorite ali je za favorite slovila i Bartel...

Autor:Svetozar Janičić

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti