fbpx

Vaterpolisti Radničkog plivaju ka finalu Lige šampiona

Vaterpolisti Radničkog plivaju ka finalu Lige šampiona

Vaterpolisti Radničkog uspeli su da naprave velike korak ka plasmanu na finalni turnir Lige šampiona, na kojem su prošle godine poraženi u finalu od Barselonete. Kragujevčani su posle velike borbe i mnogo bolje igre tokom većeg dela meča pobedili iskusnu i veoma kvalitetnu Brešu iz Italije sa 13:10.

Radnički je fantastično počeo utakmicu. Odbrana je ličila na kineski zid, a napad je funkcionisao kao švajcarski sat. Na oduševljenje svih ljubitelja vaterpola u Srbiji početkom druge deonice na semaforu je pisalo velikih 3:0 za tim iz Kragujevca koji je sigurnom igrom grabio kao pobedi, pobedi koja ga je ostavljala u trci za plasman na finalni turnir Lige šampiona. Iskusna Breša se naravno nije predavala niti pomišljala na nešto slično. Uspeli su Italijani do kraja ovog perioda igre da postignu dva gola, Radnički jedan uz promašeni petarac, jednu stativu i jednu prečku za 4:2.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti