fbpx

Sjajna pobeda Troickog za polufinale u Štutgartu

Sjajna pobeda Troickog za polufinale u Štutgartu

Viktor Troicki je nastavio sa sjajnim partijama u Štutgartu. Posle pobeda nad Alekandrom Zverevim, Viktor je lako i ubedljivo pobedio Australijanca Samjuela Grota sa 2:0 po setovima 7:6, 6:1, pa će imati priliku da se dokopa finala. Na tom putu rival bio mogao da mu bude Miša Zverev, rođeni brat Aleksanadra kojeg je Viktor dobio u prvom kolu, ili Hrvat Marin Čilić. Mogao je ali nije jer je Čilić slavio sa 2:1 po setovima 4:6, 7:6, 7:6.

Na turniru u Štutgartu, učestvije i Rafa Nadal koji je pobedom nad Australijacem Tomićem izborio plasman i polufinale u kojem će odmeriti snage sa Gaelom Monfisom iz Francuske. Nadal je slavio sa 2:1 po setovima 6:4, 6:7, 6:3, a Monis je bio bolji od Kolšrajbera iz Nemačke s 2:1 po setovima 7:5, 3:6, 6:3.

Ostaje nada da će Viktor stići do finala i prilike da se sa Nadalom bori za titulu u Štutgatu. Bilo bi to zaista sjajan epilog izueztno kvalitetnog tunira u Štutgatu.

Autor: Svetozar Janičić

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti