fbpx

Troicki lako "srušio" Amerikanca Iznera

Troicki lako "srušio" Amerikanca Iznera

Ne može se reći da je Troicki favorizovano ušao u poslednji meč dana na turniru u Londonu.

Prvi set protiv Dzona Iznera bio je prilično izjednačen ali je srpski teniser na kraju bio bolji sa 7:6. Drugi set je takodje bio izjednačen do trenutka kada je Troicki iskoristio prvu od prethodnih 11 brej lopti i došao do prednosti od 5:3. Na svoj servis, posle nešto više od sata igre, Troicki je imao 3 meč lopte i iskoristio je prvu za 6:3 i ukupnu pobedu od 2:0.

Iako nema Rafaela Nadala niti branioca trofeja Dimitrova, dobrog tenisa nije manjkalo u četvrtfinalu Kvinsa. Kevin Anderson je opravdao ulogu favorita savladavši Giljerma Garsiju-Lopeza u dva seta a sada mu sledi susret sa Žilom Simonom koji je nakon preokreta i dva i po sata provedenih na terenu uspeo da slavi nad kanadskim predstavnikom Milošem Raonićem.

Sasvim očekivano, Endi Mari je stigao do polufinala iako ga je dobro namučio Žil Miler iz Luksemburga. Nakon izgubljenog prvog seta, Škot je pojačao tempo izjednačio a potom u trećem periodu igre sa lakoćom slavio.

Troicki u polufinalu igra sa Marejem od kog aje poražen u svih šest dosadašnjih susreta, dok drugi par čine Anderson i Simon.

Polufinala se igraju u subotu, a moći ćete da ih pratite na Sport Klubu.

Autor:Maja Todić

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti