fbpx

Velika borba - Nole u četvrtfinalu US OPENA

Velika borba - Nole u četvrtfinalu US OPENA

Nije bilo lako. Španac Roberto Bautista Agut je pružio sjajan otpor najboljem igraču planete. Uspeo je Bautista da uzme i set Noletu, ali je Đoković ipak slavio sa 6:3, 4:6, 6:4, 6:3 za plasman u četvrtfinale US Opena. Naredni rival Đokoviću biće Španac Felisijano Lopez, koji je pobedom nad Italijanom Fonjinijem sa 3:0 po setovima 6:3, 7:6, 6:1 na neki način osvetio Rafaela Nadala, koga je potsećanja radi Fonjini pobedio posle velike borbe i pet setova.

Tokom meča Novak je imao dosta problema kako sa izuzetno borbenim rivalom koji je prikazao jednu od najboljih partija u karijeri, tako i sa sočivima. Nekoliko puta se okretao kao svom boksu i naglašavao da jako loše vidi zbog velike vlage. Novak je pet puta igra sa Lopezom i slavio je svih pet puta. Ostaje nam da se nadamo da će tako biti i na US Openu i da će Nole izboriti plasman u polufinale.

Autor:Svetozar Janičić

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti