fbpx

NESALOMIVI NOLE: Đoković šampion Londona!

NESALOMIVI NOLE: Đoković šampion Londona!

Sezona je završena kao iz snova. Novak Đoković je pobedio Rodžera Federera u finalu Masters serije u Londonu. Stigao je do petog trofaj, četvrtog uzastopnog u Londonu. Jedan je osvojio u Šangaju. Nole na odmor ide kao prvi teniser planete bez konkurencije, kao teniser koji je osvojio tri Gren slem trofeja, šest titula u Masters seriji i finale Masters serije. U velikom finalu, Nole je pobedio Federera sa 2:0 po setovima 6:3:6:4.

Rodžer je slavio u grupi, a Novak u finalu. Publika je bila na strani Federera ali Novak je kao što je rekao Ivanišević jednostavno nesalomiv.

„Sjajna sezone je iza mene. Radujem se trofeju iz Londona. Čestitam Federeru na sjajnoj partiji. Radujem se odmoru. Iskreno iz dubine duše. Naredne dve tri nedelje ću provesti sa suprogom, detetom i porodicom. Dugo sam čekao na taj trenutak. Ovoga puta uz sahvalnost timu bez kojeg ne bih mogao da ostvarim ono što sam ostvario koristim priliku da čestitam rođendan Borisu Bekeru. Srećan rođendan Borise! „ rekao je Novak Đoković koji je sezonu završio kako se samo poželeti može,

Bravo Nole!

Autor: Svetozar Janičić

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti