fbpx

Ruski i srpski naučnici gradiće Teslin toranj na Rtnju

Ruski i srpski naučnici gradiće Teslin toranj na Rtnju

Informacija koja je bez velike medijske pompe, kao da se krije, u etar dospela, a koja će odjeknuti kao senzacija u Srbiji, ali i čitavom svetu: Srbi i Rusi počinju izgradnju Teslinog tornja na planini Rtanj u Timočkoj krajini!

Rtanj je odvajkada u narodu Timočke krajine predstavljao mitsku i mističnu planinu na kojoj obitavaju božanstva.

U poslednjim decenijama XX veka javljali su se brojni očevici koji su svedočili da Rtanj posećuju vanzemaljci.

Brojni svetski naučnici poslednjih godina istražuju neobično magnetno polje ove planine, kao i neobična strujanja energije koja se ne može naučno objasniti. Javila se i nova teorija da je Rtanj – piramida! I to ne bilo kakva, već jedna od najstarijih na planeti, sa jasnim proporcijama, istim kao i egipatske piramide.

Kada je, prema kalendaru Maja, trebao nastupiti smak sveta, ljudi su se masovno skrivali pod okrilje Rtnja, koji bi ih, prema verovanju, zaštitio od sudnjeg dana.

Sada, kada je obzanjeno da će na Rtnju biti izgrađen Teslin toranj, jasno je da je ova mistična srpska planina konačno našla svoju pravu namenu.

Decenijama se sumnja da Srbi poseduju Tesline nacrte pomoću kojih je moguće izgraditi čak i najsmrtonosnija oružja na planeti, ali i ostvariti Tesline tvrdnje o bežičnom prenosu energije, koju je moguće ostvariti upravo pomoću Teslinog tornja.

Danas su u Boru predstavnici beogradskog Međunarodnog centra za istraživanje nasleđa Nikole Tesle održali predavanje na temu “Projekat Rtanj” i obelodanili da će na Rtnju, na imanju koje je već kupljeno, u saradnji sa ruskim naučnicima formiraju istraživački centar i izgrade Teslin toranj na Rtnju!

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti