fbpx

Đoković obeležio 2015. - šampion i šmeker!

Đoković obeležio 2015. - šampion i šmeker!

Godina se polako bliži kraju. Nagrada nagradu stiže. Srbija ima mnogo razloga da bude srećna kada su reč o rezultatima u 2015. godini. Vaterpolsti su prvaci planete, košarkaškice neprikosnovene u Evropi... Ali realno gledan čovek koji je obeležio godinu koja ostaje iza nas i zbog kojeg smo se u teškim trnutcima buduli ponosni i srećni je Novak Đoković. Najbolji teniser planete u ovom trenutku je osvojio tri Gren slem titule, šest trofeja iz Maters serije uključujući i finalni turnir.

Godina koja sledi je godina koja donosi mnogo iskušenja. Nole će ponovo jurišati na Gren slem turnire, ponovo će se kao lav boriti na svakom tuniru. Usput čekaju ga i Olimpijske igre na kojima će težiti osvajanju medalje. Podsećanja radi Nole će pored singl konkrencije igrati i u dublu sa Nenadom Zimonjićem.

Svetski mediji pišu o Novaku da je mašina iz Srbije. Ali nije baš tako. Uspeh Novaka Đokovića leži u teškom radu i duši koja mu daje energiju bez koje sigurno nebi uspeo da ostvari šta je ostvario i zbog čega nas je učinio toliko srećnim mnogo puta u godin koja ostaje iza nas.

Hvala ti Nole!

Autor: Svetozar Janičić

Medije

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti