fbpx

Srbija trijumfovala "bombom" Kolarova !

Srbija  trijumfovala "bombom" Kolarova !

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Republiku Irsku u Dablinu sa 1:0 i dva kola pre kraja kvalifikacija napravila ogroman korak ka plasmanu na Svetsko prvenstvo 2018. u Rusiji.

Orlovima je trijumf u 8. kolu grupe D doneo Aleksandar Kolarov prelepim golom u 55. minutu.

Srbija u preostala dva meča gostuje Austriji 6. oktobra i tri dana kasnije dočekuje Gruziju i potrebna su još još tri boda da overi vizu za planetarno prvenstvo.

Ekipa Slavoljuba Muslina ima 18 bodova, četiri više od Velsa, Republika Irska je treća sa 13, Austrija četvrta sa 9, a slede Gruzija sa 5 i Moldavija sa 2 boda.U vodnom delu utakmice nije bilo uzbuđenja, timovi su "ispitivali" snage, a Stojkovićeva mreža zatresla se u 10. minutu. Dafi je bio strelac, publika je skočila na noge, međutim, fudbaler Brajtona bio je u ofsajdu.

Autor: Branimir Smilić

Medije

Podeli ovu vest

13/03/2024 0 comment

Turistička organizacija „Tara-Drina“ Bajina Bašta, JP „Nacionalni park Tara“ i Turistička organizacija „Zlatibor“ u saradnji sa nacionalnom turističkom organizacijom organizuju promociju knjige "Zlatibore pitaj Taru" autora Ranka Milanovića, Siniše Spasojevića, Danijele Ćirković i Biljane Mihajlović. Promocija će se održati u Turističkom info ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti