fbpx

Besplatno klizalište na Adi Ciganliji

Besplatno klizalište na Adi Ciganliji

Beograđani i gosti Beograda će moći da uživaju tokom zimskih meseci klizajući se na Adi Ciganliji. Klizalište će biti otvoreno u subotu, 16. decembra.

Betonirana podloga za klizalište već je postavljena kod „Kamenog grada“ na samom ulazu. Kako su rekli iz JP „Ada Ciganlija“, za ovu namenu uređuje se prostor od oko 800 kvadrata, koje će biti formirano iz nekoliko staza i klizališne ploče nepravilnog oblika.

Klizalište će biti otvoreno svakog dana od 10.00 do 20.00 do sredine februara. Poseban program očekuje mališane ove zime na Adi, a reč je o besplatnim školicama klizanja, hokeja na ledu kao i predstava za decu.

Podeli ovu vest

13/03/2024 0 comment

Turistička organizacija „Tara-Drina“ Bajina Bašta, JP „Nacionalni park Tara“ i Turistička organizacija „Zlatibor“ u saradnji sa nacionalnom turističkom organizacijom organizuju promociju knjige "Zlatibore pitaj Taru" autora Ranka Milanovića, Siniše Spasojevića, Danijele Ćirković i Biljane Mihajlović. Promocija će se održati u Turističkom info ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti