fbpx

"Poljubi me", romantično takmičenje u Vrnjačkoj Banji

"Poljubi me", romantično takmičenje u Vrnjačkoj Banji

Takmičenje u najdužem poljupcu će biti održano po jubilarni deseti put uVrnjačkoj Banji14. februara na čuvenom „Mostu ljubavi“u organizaciji Turističke organizacije opštine Vrnjačka Banja. Ovo je deseta godina za redom kako se zaljubljeni parovi iz svih gradova Srbije okupljaju na Mostu ljubaviu Vrnjačkoj Banji i proslavljaju svoju ljubav. Rekord u najdužem poljupcu drži par iz Kruševca Alurac Irena i Božić Đorđe . Oni su se 2015. godine ljubili čak 101 minut bez prestanka.

Pobednici su ranijih godina bili birani u 3kategorije, i to najduži poljubac, najatraktivnijii najstariji par, a od ove godine uvodi se i četvrta kategorija – najmlađipar (preko 18 godina).

Učesnike očekuju vredne nagrade . Pobednički par očekuju čak tri nagrade, a to su vikend u Vrnjačkoj Banji, vikend na Kopaoniku i romantična večera za dvoje.Još jedan novitet ove godine je i to da ćepublika koja bude bodrila takmičare osvojiti neku od nagrada.

“Ova 2018. godina je definitivno u znaku jubileja. Vrnjačka Banja proslavlja 150 godina aktivnog bavljenja turizmom, i u tom duhu organizujemo deseto po redu takmičenje u najdužem poljupcu. Ove godine imamo rekordan broj sponzora i najveći fond nagrada do sada i samim tim vlada i veliko interesovanje parova za učestvovanje u takmičenju. Sa nestrpljenjem očekujemo 14. februar kada ćemo saznati da li će trenutni rekor od 101 minuta biti oboren“, izjavio je ovim poovodomIvan Trifunović, direktor Turističke organizacije Vrnjačka Banja.

Podeli ovu vest

13/03/2024 0 comment

Turistička organizacija „Tara-Drina“ Bajina Bašta, JP „Nacionalni park Tara“ i Turistička organizacija „Zlatibor“ u saradnji sa nacionalnom turističkom organizacijom organizuju promociju knjige "Zlatibore pitaj Taru" autora Ranka Milanovića, Siniše Spasojevića, Danijele Ćirković i Biljane Mihajlović. Promocija će se održati u Turističkom info ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti