fbpx

MASOVNI SPUST - MASOVNI POPUST!

MASOVNI SPUST - MASOVNI POPUST!

Skijališta Srbije u periodu od 3. do 5. marta organizuju do sada najveću promotivnu akciju pod nazivom “Masovni spust – Masovni popust”, kojoj će se pridružiti svi oni koji se bave turizmom na planini. U tom periodu će važiti popust od 20 posto na dvodnevne i trodnevne ski karte, a hotelijeri, restorani, ski bifei, kafići, ski škole i ski rente su se pridružili promociji, pa će turisti imati priliku da iskorite popuste i na njihove usluge.

Velika količina snega, odlično pripremljene staze i brojne pogodnosti koje tog vikenda očekuju skijaše i bordere na planinama garantuju dobru zabavu i još veće uživanje u zimskim sportovima. Jedna od najatraktivnijih trka za ljubitelje zimskih sportova upotpuniće manifetaciju “Masovni spust – masovni popust” planirana je za 4. mart, sa početkom u 13 časova, na stazi Pačnićev vrh. U pitanju je masovna trka, gde skijaši i borderi u isto vreme startuju, krećući se modifikovanim stazama Pančićev vrh sa raznim rolerima, benkovima i skokovima do cilja. Velika doza adrenalina nakon trke masovnog spusta pod nazivom “K-rush” nastaviće se na apres ski žurci u Dolini sportova.

Masovni popust za masovni spust – dođite da produžimo sezonu i da uživamo zajedno na snegu!

Detalje gde sve možete ostvariti popust tokom promocije „Masovni spust – masovni popust“ možete pronaći na sajtu Skijališta Srbije (www.skijalistasrbije.rs).

Podeli ovu vest

13/03/2024 0 comment

Turistička organizacija „Tara-Drina“ Bajina Bašta, JP „Nacionalni park Tara“ i Turistička organizacija „Zlatibor“ u saradnji sa nacionalnom turističkom organizacijom organizuju promociju knjige "Zlatibore pitaj Taru" autora Ranka Milanovića, Siniše Spasojevića, Danijele Ćirković i Biljane Mihajlović. Promocija će se održati u Turističkom info ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti