fbpx

Održano Veče Kopaonika

Održano Veče Kopaonika

U susret otvaranju zimske sezone, u Beogradu je sinoć održano tradicionalno Veče Kopaonika.

Javno preduzeće Skijališta Srbije, hotel Kraljevi čardaci, hotel Putnik i Supernova Travel okupili su na jednom mestu zaljubljenike u zimu, sneg i skijanje i pozvali ih da ni ove zime ne propuste Kopaonik, gde ih očekuje 150 dana najboljeg zimskog provoda, vrhunski hoteli, odlično pripremljene staze, neograničen izbor sadržaja i niz zanimljivih manifestacija tokom cele sezone. Više od 200 zvanica, među kojima i poznati skijaši i ljubitelji Kopaonika, uživali su u beogradskom restoranu Savanova.

Tim povodom, direktor preduzeća "Skijališta Srbije", Dejan Ćika, istakao je da su "Skijališta Srbije" potpuno spremna za početak nove skijaške sezone. “U ski centru Kopaonik sistemi za veštačko osnežavanje su pušteni u rad i pripremaju se staze za početak sezone. U prvoj fazi osnežavaju se staze Karaman greben, Malo jezero, Krst i Dolina sportova, kako bi se skijalište što pre pustilo u rad. Za ovu sezonu, radi se dupli ski lift na Marinim vodama, izgrađene su nove staze u dužini od 2km na lokaciji Gvozdac, napravljen je novi deo staze ka Pančića i Dubokoj, a od ove zime skijaši će imati još jednu noćnu stazu na Pančićevom vrhu. Pored toga, premešten je ski lift sa lokacije ledenice ka vikend naselju, gde je napravljena staza i parking, što će u velikoj meri rasteretiti gužve u centru. Posetioci će ove zime imati još jednu atrakciju na raspolaganju, u pitanju je taksi tabač.“, rekao je Ćika. Direktor Skijališta Srbije je naglasio da je interesovanje skijaša izuzetno veliko, što je pokazalo povećanje prodaje ski karata u pretprodaji za 25 posto u odnosu na prehodnu godinu.

Brojne novine očekuju goste u Kraljevim Čardacima, gde se gosti redovno vraćaju. “Trudimo se da svake sezone imamo nove sadržaje i da dodatno obogatimo ponudu u našim restoranima i barovima. Ove godine je počela sa radom dečija Aqua SPA zona, što nas definitivno izdvaja kao hotel sa najboljom porodičnom ponudom na planini”, istakla je direktorka marketinga Vesna Kostadinović.

Govoreći o paketima koje ovaj hotelski kompleks nudi, Kostadinović je izdvojila aranžman u trećoj nedelji decembra ,,Planina samo za vas", koji obuhvata polupansion, korišćenje SPA&Wellnes centra, ski pas, kao i gratis školu skijanja i ski opremu. Cena paketa je 290E/5 dana i 350E/7dana. Pored ovog, iz Čardaka najavljuju bogat program tokom cele zime, sa posebnim akcentom na celodnevnu dečiju animaciju, a za Novu godinu goste će, uz odličan zvuk, zabavljati Tanja Banjanin.

Hotel Putnik Kopaonik ulazi u zimsku sezonu u novom ruhu. Kompletno renoviran i kategorisan sa 4 zvezdice otvara vrata svim gostima 1. decembra. Hotel raspolaže sa udobnih 116 jedinica, oplemenjenih drvetom i planinskim ambijentom, od kojih je gostima na raspolaganju: 83 standardnih soba, 13 porodičnih soba, 6 elegantno opremljenih apartmana kao i Superior Vila Putnik koja u sklopu hotela pruža 14 luksuznih opremljenih soba. Goste očekuju bogati dodatni sadržaji: Wellness&Spa centar, pansionski restoran, lobby bar, igraonica za decu, fitness centar, kongresni centar, sala za sastanke, skijašnica, višenamenski otvoreni tereni, parking, bankomat i suvenirnica.

„Zadovoljni smo trenutnim interesovanjem gostiju za hotel. Najtraženiji termini su za sada dva termina za SkiOpening kao i period oko Nove godine. Takođe bih napomenuo i da imamo jako velikog interesovanja u februaru za dečiji raspust“, istakao je generalni direktor Milosav Dunjić.

Supernova travel posluje duže do 10 godina i pozicionirana je kao tržisni lider za zimske i ski destinacije. Svake godine širi paletu proizvoda i time stiče sve veći broj zadovoljnih klijenata. U Supernovi ističu da je Kopaonik drugo ime agencije pa je ponuda aranžmana i usluga na najvišem mogućem nivou. Sa preko 40 smeštajnih objekata, više hiljada kreveta, više od 100 licenciranih instruktora, ski oprema koja se nudi na 4 lokacije, više od hiljadu kompleta ski opreme nove generacije, Supernova putnicima omogućava idealan odmor po svačijom meri. Pažljivo birani kapaciteti, prijateljski odnos sa poslovnim partnerima i domaćinski način poslovanja učinili su da Supernova može da odgovori i na najspecifičnije zahteve klijenata.

Kako je zimski turizam vrlo zavisan o vremenske uslove vrlo smo zadovoljni cinjenicom da Kopaonik već duži niz godina ima svu potrebnu infrastrukturu za osnežavanje, uređenje i održavanje skijališta, te nam takvi uslovi odgovaraju da poslujemo jos uspešnije, a našim klijentim garantujemo kvalitet odmora kao u najprestižnijim evropskim ski centrima.

kop

Podeli ovu vest

13/03/2024 0 comment

Turistička organizacija „Tara-Drina“ Bajina Bašta, JP „Nacionalni park Tara“ i Turistička organizacija „Zlatibor“ u saradnji sa nacionalnom turističkom organizacijom organizuju promociju knjige "Zlatibore pitaj Taru" autora Ranka Milanovića, Siniše Spasojevića, Danijele Ćirković i Biljane Mihajlović. Promocija će se održati u Turističkom info ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti