fbpx

Srbija nadmoćna protiv Izraela za plasman na Svetsko prvenstvo!

Srbija nadmoćna protiv Izraela za plasman na Svetsko prvenstvo!

Košarkaška reprezentacija Srbije je pobedom nad Izraelom obezbedila plasman na Svetsko prvenstvo u Kini, a u ekipi "Orlova" istakao se bek Dragan Milosavljević, koji je nosio tim u prvom poluvremenu.

Srbija je plasman na Mundobasket u Kini obezbedila lakom pobedom nad Izraelom pred punom halom "Aleksandar Nikolić." Najbolji u srpskom timu bio je bek Unikahe Dragan Milosavljević, koji je kao i protiv Estonije, bio najenergičniji igrač srpske selekcije."Pre svega bih želeo da čestitam čitavom timu na velikoj pobedi. Bila je veoma teška utakmica za nas jer smo bili pod velikim pritiskom pre meča. Hvala svima, a naročito navijačima koji su danas bili fantastični - atmosfera je bila sjajna", rekao je Milosavljević.

"Tim je igrao veoma energično, a bili smo vrlo dobri u odbrani. Svaki igrač je igrao vrlo borbeno i timu je to značilo. Čeka nas sjajno leto i nadam se da će svi ostati zdravi", zaključio je 29-godišnji bek, kojeg je naročito nahvalio i selektor Aleksandar Đorđević nakon krucijalne pobede za Srbiju.

Srbija će u Kini braniti srebrnu medalju osvojenu 2014. godine u Španiji.

Autor: Nikola Novaković

Podeli ovu vest

13/03/2024 0 comment

Turistička organizacija „Tara-Drina“ Bajina Bašta, JP „Nacionalni park Tara“ i Turistička organizacija „Zlatibor“ u saradnji sa nacionalnom turističkom organizacijom organizuju promociju knjige "Zlatibore pitaj Taru" autora Ranka Milanovića, Siniše Spasojevića, Danijele Ćirković i Biljane Mihajlović. Promocija će se održati u Turističkom info ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti