fbpx

Ruska televizija snima emisiju o Srbiji

Ruska televizija snima emisiju o Srbiji

Turistička organizacija Srbije (TOS) je domaćin TV ekipe najgledanije ruske televizije “Prvi kanal” na kojoj će nakon završenog projekta TOS biti prikazana u okviru emisije “Život drugih ljudi”.
Tokom boravka u Srbiji, televizijska ekipa će posetiti Beograd, gde će snimiti Beogradsku tvrđavu, Hram Svetog Save, Knez Mihailovu, Muzej Nikole Tesle i beogradske pijace, saopštila je TOS.

Takođe, osvrnuće se na rad Beogradskog univerziteta. U planu je snimanje Rektorata, Studentskog grada i Mašinskog fakulteta.

TV ekipa će posetiti i Vrdnik gde će snimiti banjski kompleks i lokalne vinarije na Fruškoj Gori.

Emisija “Život drugih ljudi” govori o različitim aspektima života pojedinih naroda, prikazuje prirodne lepote, kulturno-istorijske znamenitosti i sve što neku zemlju čini posebnom i privlačnom za turiste.

Ona se emituje u udarnom terminu, svake nedelje na “Prvom kanalu” ruske nacionalne televizije, koju prati 330 miliona gledalaca u Rusiji, Belorusiji, Kazahstanu, Ukrajini, ali i putem kablovskih TV kanala širom sveta.

Autor i voditelj te emisije je zvezda ruske nacionalne televizije, Žana Badoeva.

Podeli ovu vest

15/07/2024 0 comment

 Kompanija NIS nastavila je realizaciju programa izgradnje solarnih elektrana na svojim objektima, ostvarujući time značajne finansijske i ekološke efekte. Tako je u Pogonu za proizvodnju pijaće vode „Jazak“ izgrađena solarna fotonaponska elektrana ukupne snage 620 kWp koja je puštena u rad u junu ove godine. U pitanju je prva elektrana veće ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti