fbpx

OLIMPIJSKI CENTAR JAHORINA: Besplatne ski karte za autore najlepših fotografija

OLIMPIJSKI CENTAR JAHORINA: Besplatne ski karte za autore najlepših fotografija

Olimpijski centar Jahorina i regionalni skijaški časopis „SkiYu“ pozivaju sve ljubitelje fotografije, talentovane fotografe, no i one malo manje talentovane, da svojim fotografijama učestvuju u „Konkursu za najbolju skijašku fotografiju“, koji raspisuje "SkiYu", regionalni skijaški časopis, a čije učesnike, besplatnim ski kartama, nagrađuje najmoderniji skijaški centar u Jugoistočnoj Evropi, Olimpijski centar Jahorina.

Autori 10 najveličanstvenijih fotografija koje oni podijele na „Facebook“ grupi www.facebook.com/groups/1082787609314153, prema ocjeni stručnog žirija, te broju „lajkova“, postaće vlasnici trodnevne karte za skijanje na Jahorini u zimskoj sezoni 2022/2023, u željenom terminu, dok će odabrane fotografije biti objavljene i u „SkiYu“ časopisu. Polovinu bodova moći će dodijeliti stručni žiri, dok će preostalu polovinu bodova dodjeljivati vlasnici „Facebook“ naloga koji budu ostavljali svoj „lajk“ ispod fotografija koje su im se najviše dopale.

*Veoma je važno pomenuti da je u tekstualnom obliku potrebno naglasiti ime i prezime osobe ili osoba koje se nalaze na fotografijama, kao i mjesto i vrijeme nastanka fotografije.

Od 1. oktobra 2022. godine „SkiYu“ časopis, po prvi put, naći će se na kioscima u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Sloveniji i Makedoniji, i svojim sadržajem, čitaocima koji vole skijanje i boravak na planini, ali i onima koji su često intrigirani odmorom u zimskim mjesecima na jednoj od planina zemalja bivše Jugoslavije, biti savršen vodič za planiranje. Kupovinom „SkiYu“ časopisa, čitaoci će imati priliku da na jednom mjestu saznaju koja su to poznata skijališta iz republika nekadašnje zajedničke države, broj i težinu staza kojima ona raspolažu, na koji način da izaberu najbolji smještaj na planini, ali i najboljeg instruktora skijanja omiljenog skijaškog centra, na kojim mjestima da pronađu najukusniju gastronomsku ponudu lokalnih jela, koje savjete vrijedi ponijeti sa sobom prilikom kupovine skijaške opreme, kao i raspone cijena svega prethodno pomenutog.

Prelijepi tekstovi i fotografije ovog sjajnog časopisa biće praćene informacijama o zanimljivim, prirodnim i istorijskim atrakcijama u blizini skijaških centara, ali i nevjerovatnim intervjuima sa poznatim skijašima iz svih država bivše Jugoslavije, u čak 20.000 primjeraka.

SKI YU

Podeli ovu vest

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti