fbpx

BEOGRADSKA ZIMA - bogat program za sve generacije

BEOGRADSKA ZIMA - bogat program za sve generacije

I ove godine Beograd je pripremio raznovrsne besplatne programe i događaje kojima će obeležiti, predstojeće novogodišnje i božićne praznike. U okviru manifestacije Beogradska zima kroz zabavne programe, od 10. decembra, pa sve do kraja februara, svi Beograđani i gosti Beograda, a pre svega sva deca, imaće priliku da ulepšaju praznične dane i osete novogodišnju čaroliju na najlepši način.

 Ovo prepraznično vreme i novogodišnje uzbuđenje sve nas vraća u detinjstvo. Beogradska zima pre donosi mnoštvo programa za decu i mnogo čarolije.
Od 10. decembra na TRGU BAJKI ispred Teatra Vuk i opštine Zvezdara svakodnevno će se izvoditi srpske narodne bajke, lutkarske predstave i radionice.

13. decembra NOVOGODIŠNjI DEČIJI KARAVAN u organizaciji Dečjeg kulturnog centra Beograda posetiće preko 25 gradskih i prigradskih opština i doneti muziku, dečije predstave i zabavu.

Na TRGU OTVORENOG SRCA na Trgu Republike 16. decembra posle velikog dečijeg karnevala u podne, održaće se DEČIJI NOVOGODIŠNjI KONCERT na kome će učestvovati: Tijana Dapčević, Ivana Peters, Leontina Vukomanović, Sergej Ćetković, Andrija Milošević, Predrag Vuković Peđolino, Hor DKCB, Hor Čarolija, Unca, unca bend.

U BEOIZLOGU na Trgu Republike biće postavljena svetlosna instalacija Monike Lang „Boje Beograda“.

Prvi put u okviru Beogradske zime jedna gradska opština osmislila je svoju, STAROGRADSKU ZIMU. Park vojvode Vuka biće mesto na kome će posetioci imati priliku da uživaju u brojnim kulturnim, edukativnim i zabavnim sadržajima, koncertima, predstavama, ali i u sjajnoj hrani, toplim i hladnim napicima i vrhunskoj muzici najvećih zvezda!

Na Trgu Republike od 25. decembra pa sve do kraja februara na radiće veliko klizalište.

Poslednji dani decembra doneće najveće uzbuđenje, kada se Beograd pretvara u veliki, praznični prostor zabave, dobrog provoda i muzike.

Na Trgu Nikole Pašića, 29. i 30. decembra održaće se pretpraznični koncerti u organizaciji CEBEF-a. Prve večeri će nastupiti: Električni orgazam, Kanda Kodža i Nebojša, Bjesovi i Let 3, a drugog dana koncert će otpočeti sa mlađim rok bendovima, a zatim nastupaju bosanski rege sastav Zoster i predstavnici alternativnog roka Artan Lili i Obojeni program.

Ljubitelji klasične muzike moći će da dočekaju Novu godinu uz koncert „Otmeno“ u Kolarčevoj zadužbini 31. decembar 2021. od 19.00 do 00.15.

Podeli ovu vest

29/12/2023 0 comment

Vlada Republike Srbije usvojila je danas uredbu o dodeli 100.000 vaučera za subvencionisani odmor u zemlji kojom se maksimalna vrednost vaučera ...

01/04/2024 0 comment

Savim posebno mesto za meštane kraljice banjskog turizma predstavlja "Most ljubavi" na koji dolaze mladi širom Srbije i inostranstva da zaključaju ...

14/03/2024 0 comment

Iako slična po gostoprimstvu njihovih domaćina, svako etno selo na području Sremske Mitrovice,  na sebi svojstven način čuva tradiciju, kulturu ...

12/04/2024 0 comment

Semeteško jezero na Kopaoniku – jezero koje u sebi krije jedan zanimljiv prirodni fenomen - jezero po kojem ostrva plove. Ovde možeš da uradiš ono ...

13/04/2024 0 comment

Prelepa Bobija, koja je prava oaza netaknute priode je planina u Zapadnoj Srbiji u predelu pod nazivom Azbukovica, nalazi se između desne obale ...

20/04/2024 0 comment

U podnožju planine Gučeva, rasuto je jadarsko seoce Tršić, rodno meaše novije književnosti Vuka Stefanovića Karadžića. Od Vukove porodice u Tršiću ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti