fbpx

Magični uranak i zalazak na olimpijskoj Jahorini

Magični uranak i zalazak na olimpijskoj Jahorini

Olimpijski centar Jahorina ne prestaje da oduševljava ljubitelje ove planine, te je u svoju ponudu uvrstio panoramsku vožnju moćnim sniježnim tabačem Prinoth Husky koji je sa zatvorenom kabinom prilagođen za vožnju 10 osoba. Većoj atraktivnosti ove vožnje svakako doprinosi termin posebnih jutarnjih I večernjih tura a to je izlazak I zalazak sunca.

jahorina uranak plakat 800x1080

Korisnicima ponude Ski uranak jutro počinje oko 6:15h, termina kada novi sniježni tabač zatvorenog tipa polazi sa staze Poljice u panoramsku vožnju planinom preko Gole Jahorine, u toku koje isti zastaje na barem dvije tzv. "fotopoints", odnosno, lokacije koje predstavljaju mjesta sa kojih se pruža nevjerovatan pogled, i na kojima se učesnici ove aktivnosti mogu fotografisati u predivnom, prirodnom ambijentu. Oni dalje svoju vožnju nastavljaju sve do Olimpijskog bara na vrhu staze Poljice, u kojem ih čeka preukusan doručak uz najfinije tople napitke, nakon čega će, u 8:45h, uslijediti prvi spust na skijama, u toku kojeg će imati priliku da se prvi, nakon sniježnih tabača, spuste niz sjajne staze Jahorine. Naravno, uvijek je ostavljena mogućnost da neki od učesnika Ski uranka nisu skijaši, te je za njih omogućen povratak na polaznu stanicu Poljice istoimenom gondolom. Za božanstven pogled koji će ovom prilikom zauvijek pamtiti, zaista se vrijedi probuditi u cik zore.

Dok Ski uranak predstavlja idealnu jutarnju aktivnost za neke od posjetilaca olimpijske planine Jahorine, postoji i veliki broj onih koji bi radije uživali u zalasku sunca koji je jednako magičan. S tim u vidu, Olimpijski centar Jahorina, u svoju ponudu uvrstio i fenomenalnu ponudu pod nazivom Ski zalazak. Ski zalazak predstavlja vrlo sličnu ponudu predstavljenu u sklopu Ski uranka, no sam polazak zatvorenog tipa sniježnog tabača sa iste lokacije, Poljice, planiran je za 17h, kada se prati ista ruta panoramske vožnje, odnosno, od staze Poljice, preko Gole Jahorine, sve do Olimpijskog bara. Naravno, u sklopu ove vožnje, korisnici usluge, zastaće na takođe na barem dvije tzv "fotopoints", zabilježiti nevjerovatan prizor iza sebe, beskrajno uživati u momentu, a potom se osvježiti uz odličan branč u Olimpijskom baru. I uz ovu opciju panoramske vožnje sniježnim tabačem, skijaši imaju mogućnost da budu prvi na stazi, neposredno pred početak noćnog skijanja, u terminu od 18h do 21h, ali i da se gondolom Poljice vrate na polaz istoimene staze i cjelokupne rute, ukoliko nisu skijaši.
Bilo da izaberete uranak ili zalazak, svoju magičnu vožnju možete rezervisati putem maila na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. po cijeni od 50 KM po osobi.

jahorina zalazak plakat 800x1080

Prepustite se čarima planine i uživajte u nesvakidašnjem doživljaju olimpijske planine Jahorine!

jahorina zalazak 1 800x635

Podeli ovu vest

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti