Legendarni proizvod za negu - NIVEA proslavio 50-ti rođendan

Legendarni proizvod za negu - NIVEA  proslavio 50-ti rođendan

Prvo napravljeno kozmetičko mleko za telo bilo je NIVEA. Ove godine ovaj toliko popularan i za lepu negu potreban proizvod, proslavio je 50-ti rodjendan.

Legendarni proizvod i danas oduševljava milione zadovoljnih potrošača, a svoju reputaciju opravdava i titulom najprodavanijeg proizvoda unutar Nivea linije za njegu tela.Ovaj nežni proizvod za kožu je u svojoj poluvekovnoj istoriji uvek bio pravi proizvod za sve članove porodice,roditelje i decu.

Početkom 1960-ih modna ikona Mari Kvant izazvala je senzaciju mini suknjama, a žene su sve više počele da otkrivaju svoje noge, koje su morale biti savršeno negovane. Nivea je 1963. godine proizvela prvo tekuće mleko za telo, čime je odgovorila na nove potrebe i postavila novi trend u nezi, proizvodom koji omogućava jednostavnije nanošenje negujuće formule na veću površinu kože.
Od 1963. do 2013. godine, neizostavni klasik i stanovnik kupatila širom sveta menjao je svoj izgled, koji je ostao veran nezamjenjivoj plavoj boji. Prateći trendove u modi i lepoti mijenjalo se pakovanje koje od ove godine ponovno ima potpuno novi izgled, za koji je zaslužan višestruko nagrađivani industrijski dizajner Iv Béhar.

nivea kroz decenije

 

Podeli ovu vest

03/01/2019 0 comment

Januar, sečanj, sečko je prvi mesec u godini. Ima 31 dan. Mnogo što đse tiče izdržljivosti, malo kad su u pitanju praznici. Između njega i decembra je Nova godina. Novu godinu dočekujemo s nadama, željama i obećanjima da ćemo sve drugačije raditi, da od 1.januara okrećemo list. Obećanje je,kaže srpski narod, ludom radovanje To bi moglo da ...

09/04/2019 0 comment

Još nije poznata nijedna biljka koja bi bila delotvorna protiv starenja, ali postoje mnoge koje znatno usporavaju i ublažavaju taj proces. ...

26/03/2019 0 comment

Prvi srpski kompozitor i melograf, Kornelije Stanković (1831—1865), zapisao je notno i tekstovno ovu pesmu i objavio je u svojoj knjizi Srbske ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti

Newsletter

Budite u toku sa najnovijim vestima i informacijama na našem portalu!