fbpx

Legendarni proizvod za negu - NIVEA proslavio 50-ti rođendan

Legendarni proizvod za negu - NIVEA  proslavio 50-ti rođendan

Prvo napravljeno kozmetičko mleko za telo bilo je NIVEA. Ove godine ovaj toliko popularan i za lepu negu potreban proizvod, proslavio je 50-ti rodjendan.

Legendarni proizvod i danas oduševljava milione zadovoljnih potrošača, a svoju reputaciju opravdava i titulom najprodavanijeg proizvoda unutar Nivea linije za njegu tela.Ovaj nežni proizvod za kožu je u svojoj poluvekovnoj istoriji uvek bio pravi proizvod za sve članove porodice,roditelje i decu.

Početkom 1960-ih modna ikona Mari Kvant izazvala je senzaciju mini suknjama, a žene su sve više počele da otkrivaju svoje noge, koje su morale biti savršeno negovane. Nivea je 1963. godine proizvela prvo tekuće mleko za telo, čime je odgovorila na nove potrebe i postavila novi trend u nezi, proizvodom koji omogućava jednostavnije nanošenje negujuće formule na veću površinu kože.
Od 1963. do 2013. godine, neizostavni klasik i stanovnik kupatila širom sveta menjao je svoj izgled, koji je ostao veran nezamjenjivoj plavoj boji. Prateći trendove u modi i lepoti mijenjalo se pakovanje koje od ove godine ponovno ima potpuno novi izgled, za koji je zaslužan višestruko nagrađivani industrijski dizajner Iv Béhar.

nivea kroz decenije

 

Podeli ovu vest

03/01/2021 0 comment

Ova rasa pasa pripada grupi rasa goniča koji su rašireni na teritoiriji Balkana. Može se pretpostaviti da su na formiranje ove rase značajnu ulogu imali goniči iz Male Azije. Prvi opis ove rase datira iz 1905. kada je Franz Laska, uz ostale goniče Balkana, opisao i ove pse. Kinološki je zvanično priznata na međunarodnom nivou od FCI 1948. godine. ...

16/12/2020 0 comment

Oslonjena na tradiciju ručnog pletenja u zlatiborskom kraju u Zapadnoj Srbiji, firma Sirogojno Company već decenijama neguje "Sirogojno Style". ...

01/09/2020 0 comment

Pastirska frula kao da je nestala iz muzičke tradicije srpskih seljaka. Seljaci, jednom nogom u selu, drugom u gradu, postiđeni i preplašeni svojim ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti