LUNA - vrhunska elegancija i udobnost,za svaku priliku

LUNA - vrhunska elegancija i udobnost,za svaku priliku

Srpska modna kuća "Luna" kreirala pristupačne modele, kako za poslovne sastanke, razne svečanosti tako i za sve neformalne prilike u kojima žena treba dobro da izgleda, ali i da se prijatno oseća.

Jesenja kolekcija mode "Luna" je stavila akcenat na jarke boje, ali i geometrijske oblike.

Preovladala je u jesenjim danima plava boja, a najupadljiviji su materijali koji imaju crnu osnovu i kontrastnu štampu u plavoj boji.
Materijali u žakard stilu, čija je osnova u boji peska, sa tankim prugama u crnoj boji daju modelima posebno interesantnu notu i deluju veoma elegantno.

luna haljina plava

U zimskoj kolekciji posebno se ističu kaputi u kombinaciji tirkizne, bež, bele i boje peska. Od materijala, akcenat je stavljen na bež velur sa sivim, plišanom tampom koji je prisutan kod modela kaputa, suknji i pelerina.

luna kaputi tri

Motivi identične štampe prisutni su na pletenini od koje su izrađeni sakoi i tunike kao i štampa. Kaputi modne kuće LUNA osmišljeni su za sve dame koje veruju da elegancija i udobnost moraju biti u sinergiji ,kako bi svaki dan bio protkan pozitivnom energijom.

luna naslovna

Podeli ovu vest

03/01/2019 0 comment

Januar, sečanj, sečko je prvi mesec u godini. Ima 31 dan. Mnogo što đse tiče izdržljivosti, malo kad su u pitanju praznici. Između njega i decembra je Nova godina. Novu godinu dočekujemo s nadama, željama i obećanjima da ćemo sve drugačije raditi, da od 1.januara okrećemo list. Obećanje je,kaže srpski narod, ludom radovanje To bi moglo da ...

09/04/2019 0 comment

Još nije poznata nijedna biljka koja bi bila delotvorna protiv starenja, ali postoje mnoge koje znatno usporavaju i ublažavaju taj proces. ...

26/03/2019 0 comment

Prvi srpski kompozitor i melograf, Kornelije Stanković (1831—1865), zapisao je notno i tekstovno ovu pesmu i objavio je u svojoj knjizi Srbske ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti

Newsletter

Budite u toku sa najnovijim vestima i informacijama na našem portalu!