Blejzeri čine da se uvek osećate šik!

Blejzeri čine da se uvek osećate šik!

Blejzeri i sakoi idealno su rešenje za slojevito oblačenje,oni svaki stil obogate i čine da se uvek osećate šik!

Bez obzira da li se misli da strukirani ili ravni, na onaj sa dugim ili podvrnutim rukavima, na jednobojni ili karirani, blejzer je ono što će svima poslati poruku da vi vladate. Lepim i lepo ukombinovanim blejzerom pripadnicama istog pola pokazaćete da imate stila, da ste karakterna i svoja, dok će vaš blejzer pripadnicima "jačeg" pola pokazati vašu mušku stranu, vašu sigurnost i nadmoć, i (ono što je njima najvažnije) vašu figuru. Kada takvu poruku šaljete nesumnjivo je da ćete se osećati neodoljivo.Blejzere možete kombinovati na mnogo načina, ali ono što je sigurno jeste da će vam, u svakom slučaju, stajati savršeno.

Blejzer i jeans: je kombinacija koja se, danas, često sreće. Možete nositi iscepani ili jednostavni jeans, svetliji ili tamniji, sve vrste dolaze u obzir, zavisno od blejzera i onoga što nosite ispod. Ispod blejzera možete nositi jednostavne majičice ili majičice sa printom. Neka vaš print bude sa devojkom, nekim starim modelom automobila ili nekim crtanim junakom. Poželjan je crno-beli print, mada možete koristiti i onaj u boji, ako se boja uklapa sa bojom blejzera. Ukoliko želite univerzalni blejzer koji će se uklopiti uz sav vaš jeans odaberite neki teget model.

blejzer sa farmerkama

Blejzer i haljina: haljina koja ističe vašu ženstvenost i neki interesantan blejzer biće savršena kombinacija. Pri odabiru haljine trudite se da odaberete neki model koji ističe vašu figuru. Takođe, ukoliko imate lepo naglašen struk izaberite strukiran blejzer koji će to i pokazati. Ova kombinacija, pre svega, treba da pokaže vašu ženstvenost, pa zato za ovu kombinaciju birajte blejzere u roze, ljubičastim ili narandžastim nijansama. Naravno, boju haljine morate uklopiti uz boju blejzera, ili se odlučite za haljinu univerzalnih boja, kao što su bela, siva, crna... Takođe, kombinacija jednobojan blejzer-cvetna haljina i jednobojna haljina-cvetni blejzer izgledaće veoma ženstveno i slatko. Pri odabiru haljine odaberite neki model bez večernjih dodataka kao što je štras. Najbolje da vaša haljina bude jednostavna i da vam sasvim prijanja uz telo.

BLEJZER SA HALJINOM

Blejzer i suknja: ova kombinacija može imati više podkategorija, zavisno od modela suknje i blejzera. Možete odabrati neki klasičniji komplet i kombinovati ga sa košuljom u odgovarajućoj boji. Svemu tome možete dodati ešarpu u odgovarajućoj ili sasvim drugoj boji, zavisno od boja koje već imate na sebi. Ukoliko na sebi imate dve monotone boje kao što je kombinacija crno-siva ili crno-bela dodajte ešarpu u nekoj veseloj boji kako biste razbili monotoniju. Ova kombinacija idealna je za poslovne žene. Vaš jednobojni blejzer možete kombinovati sa jednobojnom majicom i nekom šarenom suknjicom. Ono što je meni najbolji primer ove kombinacije jeste bela, obična majica, crni ili sivi blejzer i suknjica sa karnerićima i cvetnim printom. Ovoj kombinaciji dodajte dosta nakita i za tren oka ćete šarmirati sve oko sebe. Takođe, teget ili mornarski blejzer biće lepo ukombinovan sa vašom teksas suknjicom i nekom jednostavnom majicom ili majicom sa crno-belim printom.

SUKNJA I SAKO

Foto:coolspotters.com

Ono što vidite i same jeste da ih možete kombinovati na bezbroj načina i da ćete svaki put kada obučete neki takav komad izgledati drugačije. Takođe, oni će vam uvek pružiti priliku da se osećate i izgledate poželjno, a ne bi trebalo ni da se iznenadite ako vas neko zaustavi i pita gde ste ga kupili. U tom slučaju, nasmejte se i odgovorite, ali budite svesne da blejzer kao vaš nikome neće stajati kao vama, jer najlepše nam stoji ono u čemu se osećate najlepše.

Podeli ovu vest

09/04/2019 0 comment

Još nije poznata nijedna biljka koja bi bila delotvorna protiv starenja, ali postoje mnoge koje znatno usporavaju i ublažavaju taj proces. ...

26/03/2019 0 comment

Prvi srpski kompozitor i melograf, Kornelije Stanković (1831—1865), zapisao je notno i tekstovno ovu pesmu i objavio je u svojoj knjizi Srbske ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti

Newsletter

Budite u toku sa najnovijim vestima i informacijama na našem portalu!