fbpx

"Mala crna haljina" neizbežna za proleće 2014.

"Mala crna haljina" neizbežna za proleće 2014.

Još od trenutka kada je Koko Šanel prikazala na modnoj pisti, mala crna haljina postala je sastavni deo svih ženskih ormara. Poslednjih 90 godina krasila je koktel zabave, lude večernje izlaske, dočeke međunarodnih i lokalnih praznika, ali i poslovne sastanke.

Od svog nastanka 1929. godine mla crna haljina je promenila svoju ulogu od do najvišeg modnog klasika. Menjala je dužinu i oblik, dobijala volane, rukave, brtele, ali je svoju ulogu verno zadržala. Verujemo da se ni jedan modni detalj nije zadržao toliko godina na modnoj sceni kao što je to slučaj sa malom crnom haljinom.

Danas, možemo da vam predstavimo još jednu inovaciju. Reč je o konvertibilnoj maloj crnoj haljini u kojoj su sadržana sva čuda modnog sveta. Reč je o haljini koja se može transformisati u mnoštvo različitih modela uz samo nekoliko poteza.

Konvertibilna mala crna haljina šivena je tako da odgovara svakom obliku tijela i svim ženskim ukusima. Bilo da volite top haljinu, haljinu sa V dekolteom, haljinu otvorenu na leđima, haljinu sa rukavima ili užim bretelama, konvertibilna mala crna haljina može sve to i još više.Zato je ona neizbežna za sezonu proleće 2014.

mala crna haljina unutrasnja 1

Podeli ovu vest

15/01/2024 0 comment

Autohtoni pas iz Panonske ravnice "vojvođanski pulin" je verni čuvar salaša i Zasavičkih mangulica. O njima se ili zna ili ne zna, ali uglavnom komentar je jedan, oni su jako pametni,odani vredni i bez njih je život u ravnici nezamisliv.Da li neko uopšte može opisati tu ljubav, vernost koju taj pas oseća prema svom gospodaru. Reč gospodar ni ne ...

16/12/2020 0 comment

Oslonjena na tradiciju ručnog pletenja u zlatiborskom kraju u Zapadnoj Srbiji, firma Sirogojno Company već decenijama neguje "Sirogojno Style". ...

19/04/2024 0 comment

Muzički festival „Beogradsko proleće 2024“ održaće se 20. aprila od 20.00 časova u "MTS dvorani" u Beogradu. U finalnu konkurenciju ušlo je 19 ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti