Gastronomija
Veoma ukusna kombinacija lososa pečenog u rerni i kiselkastog sosa od limuna,koji upija sve začine. -odreska lososa 4- badema 1 šolja- maslinovog ulja 1 šolja- crvenog luka 1 glavica- belog luka 1 glavica- limuna 3- so i biber po ukusu- sitno ...
Mokrin je ravničarsko selo u Banatu. Od granice prema Rumuniji udaljen je svega četiri, a od granice prema Mađarskoj 25 kilometara. Mokrin ima svoje ...
Želite da napravite ukusan domaći pekmez, trebaće vam malo vremena i uz ovaj odličan starinski recept ,na način kako su naše bake pripremale, ...
Čvena Torta Pavlova je hrskava poslastica od belanaca umućenih sa šećerom, prelivena šlagom i različitim svežim voćem. Veruje se da je prvi put ...
Među pićima, rakija u Srbiji zauzima posebno mesto. Srpsko piće, reskog ukusa, neizostavni je deo svake trpeze. Odlično se slaže kako uz ...