Internacionalna kuhinja
Sastojci - za koru: 125 g šećera, 5 jaja, 100 g brašna, 50 g gustina, prstohvat soli i šećer za posipanje. Za fil: 600 g jagoda, 500 ml slatke pavlake, kašika šećera u prahu, 2 kesice šlag fiksa i šećer u prahu za posipanje. Žumanca umutite sa 100 g ...
Da biste imali dobar kajmak, kažu u Užicu, potrebni su vam sledeći sastojci: dobra krava, koja daje do 20 l mleka zelena livada sa čistim izvorom i ...
Mrčajevci, čuvena varošica , prelepo mesto na obali Zapadne Moraicionalnoj manifestaciji "Kupusijada" , jer se na poljima u okolnim selima uzgaja ...
Čvena Torta Pavlova je hrskava poslastica od belanaca umućenih sa šećerom, prelivena šlagom i različitim svežim voćem. Veruje se da je prvi put ...
Među pićima, rakija u Srbiji zauzima posebno mesto. Srpsko piće, reskog ukusa, neizostavni je deo svake trpeze. Odlično se slaže kako uz ...