Promotivni koncert "BISTRIKA" i Bilje Krstić

Promotivni koncert "BISTRIKA" i Bilje Krstić

Posle četiri godine Bilja Krstić i "Bistrik" orkestar nastupiće u Beogradu, 9. maja, u Dvorani Doma sindikata, sa početkom u 20 časova.

Na promotivnom koncertu Bilja i Bistrik će pored poznatih pesama sa predhodnih izdanja, izvesti pesme i sa novog CD-a kao i akapela albuma "Izvorište".

Bilja Krstić i "Bistrik" orkestar, godinama postižu velike uspehe u svetu i u našoj zemlji, a umetničkim radom promovišu tradicionalnu muziku Srbije koja sve više postaje inspiracija svetskog pokreta World music.

Snimili su četiri albuma, muziku za film "Zona Zamfirova", održali više stotina koncerata, osvojili prestižne nagrade i priznanja u Srbiji i inostranstvu, a po oceni eminentnih stručnjaka za World Music uvršteni u sam vrh svetske elite izvođača.

Organizator koncerta je Kreativna zajednica "No border" iz Beograda.

Karte za ovaj koncert se već nalaze u pretprodaji na blagajni Doma Sindikata, kao i na svim Eventim prodajnim mestima po cenama od 1.000, 1.200 i 1.500 dinara.

Medije

Podeli ovu vest

03/01/2019 0 comment

Januar, sečanj, sečko je prvi mesec u godini. Ima 31 dan. Mnogo što đse tiče izdržljivosti, malo kad su u pitanju praznici. Između njega i decembra je Nova godina. Novu godinu dočekujemo s nadama, željama i obećanjima da ćemo sve drugačije raditi, da od 1.januara okrećemo list. Obećanje je,kaže srpski narod, ludom radovanje To bi moglo da ...

09/04/2019 0 comment

Još nije poznata nijedna biljka koja bi bila delotvorna protiv starenja, ali postoje mnoge koje znatno usporavaju i ublažavaju taj proces. ...

26/03/2019 0 comment

Prvi srpski kompozitor i melograf, Kornelije Stanković (1831—1865), zapisao je notno i tekstovno ovu pesmu i objavio je u svojoj knjizi Srbske ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti

Newsletter

Budite u toku sa najnovijim vestima i informacijama na našem portalu!