Promotivni koncert "BISTRIKA" i Bilje Krstić

Promotivni koncert "BISTRIKA" i Bilje Krstić

Posle četiri godine Bilja Krstić i "Bistrik" orkestar nastupiće u Beogradu, 9. maja, u Dvorani Doma sindikata, sa početkom u 20 časova.

Na promotivnom koncertu Bilja i Bistrik će pored poznatih pesama sa predhodnih izdanja, izvesti pesme i sa novog CD-a kao i akapela albuma "Izvorište".

Bilja Krstić i "Bistrik" orkestar, godinama postižu velike uspehe u svetu i u našoj zemlji, a umetničkim radom promovišu tradicionalnu muziku Srbije koja sve više postaje inspiracija svetskog pokreta World music.

Snimili su četiri albuma, muziku za film "Zona Zamfirova", održali više stotina koncerata, osvojili prestižne nagrade i priznanja u Srbiji i inostranstvu, a po oceni eminentnih stručnjaka za World Music uvršteni u sam vrh svetske elite izvođača.

Organizator koncerta je Kreativna zajednica "No border" iz Beograda.

Karte za ovaj koncert se već nalaze u pretprodaji na blagajni Doma Sindikata, kao i na svim Eventim prodajnim mestima po cenama od 1.000, 1.200 i 1.500 dinara.

Medije

Podeli ovu vest

03/11/2019 0 comment

Već godinama sibirski haski je veoma popularan pas među uzgajivačima. Glavni razlog njegove popularnosti leži u njegovoj predivnoj pojavi. Ali, svi oni koji su zainteresovani za sibirca kao kućnog ljubimca moraju prvo što više saznati o toj rasi. Mnogi vlasnici prave greške smatrajući da su sibirci kao drugi psi. To je ...

09/04/2019 0 comment

Još nije poznata nijedna biljka koja bi bila delotvorna protiv starenja, ali postoje mnoge koje znatno usporavaju i ublažavaju taj proces. ...

26/03/2019 0 comment

Prvi srpski kompozitor i melograf, Kornelije Stanković (1831—1865), zapisao je notno i tekstovno ovu pesmu i objavio je u svojoj knjizi Srbske ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti

Newsletter

Budite u toku sa najnovijim vestima i informacijama na našem portalu!