fbpx

Čola završio snimanje novog albuma! Spajao soul i sevdalinke!

Čola završio snimanje novog albuma! Spajao soul i sevdalinke!

Naša najveća pop zvezda Zdravko Čolić, u Londonu sa Nikšom Bratošom snima 12 novih pesama koje će se naći na novom albumu, koji njegovo 14. izdanje u karijeri .

Nove hitove Čola radi u studiju "Air" koji je osnovao Džordž Martin, producent "Bitlsa", a pošto je Zdravko bio i sam uvek veliki fan ove,šezdesetih godina najpopularnije grupe, rad u tom ambijentu ga dodatno motiviše. On je ,kako prenosi "Blic" rekao da je izuzetno zadovoljan pesmama i zvukom sa kojim će uskoro da se pojavi pred publikom .

Kako kaže, dugo je radio na novim kompozicijama i pokušao da postavi nove standarde kada je zvuk u pitanjuNije štedeo i angažovao je najbolje studijske muzičare, prateće pevače, aranžere i producente.

- Kada sam počeo da komponujem muziku za ovaj album bio sam inspirisam velikim pesmama soul i pop muzike. To je žanr iz kog sam ja kao pevač ponikao. Obožavam sevdalinke i te neke male doze orijentalno arapskih trilera, pa se i te primese mogu osetiti u novim pesmama - rekao nam je Čola u mini-raportu iz Londona.

On će, odmah po povratku u Srbiju, uraditi prvi spot za predstojeće izdanje, a uskoro će biti gotov i omot novog albuma, koji će realizovati poznati fotograf Nebojša Babić. Pevač će uskoro otkriti s kim je sve sarađivao u spremanju ovog albuma, kao i ko su sve specijalni gosti.

Dok čekamo Čoline nove hitove, podsetimo koncerta na Ušću ove  megazvezde !

 

Medije

Podeli ovu vest

15/01/2024 0 comment

Autohtoni pas iz Panonske ravnice "vojvođanski pulin" je verni čuvar salaša i Zasavičkih mangulica. O njima se ili zna ili ne zna, ali uglavnom komentar je jedan, oni su jako pametni,odani vredni i bez njih je život u ravnici nezamisliv.Da li neko uopšte može opisati tu ljubav, vernost koju taj pas oseća prema svom gospodaru. Reč gospodar ni ne ...

16/12/2020 0 comment

Oslonjena na tradiciju ručnog pletenja u zlatiborskom kraju u Zapadnoj Srbiji, firma Sirogojno Company već decenijama neguje "Sirogojno Style". ...

22/10/2023 0 comment

Dom omladine Beograda od 24. do 29. oktobra 2023. predstavlja 39. Beogradski džez festival, pod sloganom „JAZZSCAPES“.  Beogradski džez ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti