Nacionalna kuhinja
Smokva je jedna od prvih voćaka koje je čovek počeo da uzgaja. Smokve sadrže veliki procenat vode,imaju visok nivo prirodnih šećera (fruktoze i glukoze),od mineralnih materija najviše ima kalijuma i kalcijuma,zatim fosfora,magnezijuma,gvožđa,a sadrže i ...
Mokrin je ravničarsko selo u Banatu. Od granice prema Rumuniji udaljen je svega četiri, a od granice prema Mađarskoj 25 kilometara. Mokrin ima svoje ...
Želite da napravite ukusan domaći pekmez, trebaće vam malo vremena i uz ovaj odličan starinski recept ,na način kako su naše bake pripremale, ...
Čvena Torta Pavlova je hrskava poslastica od belanaca umućenih sa šećerom, prelivena šlagom i različitim svežim voćem. Veruje se da je prvi put ...
Među pićima, rakija u Srbiji zauzima posebno mesto. Srpsko piće, reskog ukusa, neizostavni je deo svake trpeze. Odlično se slaže kako uz ...