Gastronomija
Ko jednom proba jagnjetinu u mleku ostaje bez reči. Meso je mekano, sočno, gotovo da se raspada, a povrće je najukusnije koje ste ikad probali. Ako želite dragu osobu ,prijatelje, da najprijatnije iznenadite, pripremite joj jagnjetinu u mleku. • 1,5 kg ...
Mokrin je ravničarsko selo u Banatu. Od granice prema Rumuniji udaljen je svega četiri, a od granice prema Mađarskoj 25 kilometara. Mokrin ima svoje ...
Želite da napravite ukusan domaći pekmez, trebaće vam malo vremena i uz ovaj odličan starinski recept ,na način kako su naše bake pripremale, ...
Čvena Torta Pavlova je hrskava poslastica od belanaca umućenih sa šećerom, prelivena šlagom i različitim svežim voćem. Veruje se da je prvi put ...
Među pićima, rakija u Srbiji zauzima posebno mesto. Srpsko piće, reskog ukusa, neizostavni je deo svake trpeze. Odlično se slaže kako uz ...