Gastronomija
Potrebno je: 500 g pene testenine, 400 g šunke, 400 g šampinjona ZA BEŠAMEL SOS 500 ml mleka, 100 g brašna, 50 g putera, so, 100 g kačkavalja želji. U šerpicu sipajte puter i kad se rastopi i dobro ugreje dodajte brašno i neprestano mešajte 2–3 ...
Mokrin je ravničarsko selo u Banatu. Od granice prema Rumuniji udaljen je svega četiri, a od granice prema Mađarskoj 25 kilometara. Mokrin ima svoje ...
Želite da napravite ukusan domaći pekmez, trebaće vam malo vremena i uz ovaj odličan starinski recept ,na način kako su naše bake pripremale, ...
Čvena Torta Pavlova je hrskava poslastica od belanaca umućenih sa šećerom, prelivena šlagom i različitim svežim voćem. Veruje se da je prvi put ...
Među pićima, rakija u Srbiji zauzima posebno mesto. Srpsko piće, reskog ukusa, neizostavni je deo svake trpeze. Odlično se slaže kako uz ...