Gastronomija
Marinirana svinjska rebarca su veoma sočna i ukusna.Pripremaju se različito, a mi vam predlažemo ovaj recept za izvanredan ukus! Potrebno je: • 1 kg svinjskih rebara• 4 kašike biljnog ulja• 2 kašike svetlog sojinog umaka• 1 kašika senfa• 1 ...
Turistička organizacija Srbije je objavila da je MIŠELIN Gastronomski vodič danas objavio svoju novu selekciju za Srbiju. Drugu godinu za redom, ...
Kraljica Marija je bila veoma omiljena srpska vladarka, zbog svoje neposrednosti u kontaktima sa običnim ljudima, ljudi su mogli da je vide kako šeta ...
Čvena Torta Pavlova je hrskava poslastica od belanaca umućenih sa šećerom, prelivena šlagom i različitim svežim voćem. Veruje se da je prvi put ...
Tamjanika, temjanika ili tamnjanika samo su neki od lokalnih naziva za belu sortu koja se smatra najperspektivnijom u smislu izgradnje snažnog ...