Nacionalna kuhinja
Ovo je jedan od najpoznatijih ruskih specijaliteta, poseban način pečenja pileta,koje ima izuzetnu aromu, veoma ukusno jelo koje se služi u najpoznatijim svetskim restoranima. POTREBNO JE- za 6 osoba 2 pileta, grančica svežeg ruzmarina, 5 supenih kašika ...
Regionalna smotra prehrambenih proizvoda namenjenih tržištu, pripremljenih po tradicionalnim receptima, Sajam etno hrane i pića, biće održan po 18. ...
Sremske kobasice su poznati specijalitet, ne samo u Vojvodini, već i na Balkanu. Odličan su dodatak varivima, kiselom kupusu, sarmi. Najbolje su, ...
Čvena Torta Pavlova je hrskava poslastica od belanaca umućenih sa šećerom, prelivena šlagom i različitim svežim voćem. Veruje se da je prvi put ...
Među pićima, rakija u Srbiji zauzima posebno mesto. Srpsko piće, reskog ukusa, neizostavni je deo svake trpeze. Odlično se slaže kako uz ...