Nacionalna kuhinja
Sezona jagoda je i ovaj recept za kremastu ''Šarlota'' tortu je vrlo jednostavan, a poslastica će obradovati vaše ukućane i goste. Potrebno je: 20 piškota200 g. jagoda (ili malina iz zamrzivača) i50 g za ukrašavanje50 g šećera20 g maslaca Za krem: 2,5 ...
Mokrin je ravničarsko selo u Banatu. Od granice prema Rumuniji udaljen je svega četiri, a od granice prema Mađarskoj 25 kilometara. Mokrin ima svoje ...
Želite da napravite ukusan domaći pekmez, trebaće vam malo vremena i uz ovaj odličan starinski recept ,na način kako su naše bake pripremale, ...
Čvena Torta Pavlova je hrskava poslastica od belanaca umućenih sa šećerom, prelivena šlagom i različitim svežim voćem. Veruje se da je prvi put ...
Među pićima, rakija u Srbiji zauzima posebno mesto. Srpsko piće, reskog ukusa, neizostavni je deo svake trpeze. Odlično se slaže kako uz ...