Nacionalna kuhinja
Plavi patlidžan je pun vitamina i minerala. Njegovo blagotvorno dejstvo na organizam i ukus ga svrstava u povrće koje majstori kuhinje rado pripremaju, a recept koji vam predlažemo je pravi primer za to. Sastav: 5 plavih patlidžana,4 čena belog luka,½ kg ...
U septembru 2017. godine u selu Kriva Reka, na obroncima Zlatibora, sa radom je počela mlekara ''Naša Zlatka''. Specifična po tome što je rezultat ...
Uz samu Drinu, na krajnjem zapadu Srbije, smestio se Mali Zvornik, grad koji svog „velikog" imenjaka ima u susednoj državi preko Drine. Novija ...
Čvena Torta Pavlova je hrskava poslastica od belanaca umućenih sa šećerom, prelivena šlagom i različitim svežim voćem. Veruje se da je prvi put ...
Među pićima, rakija u Srbiji zauzima posebno mesto. Srpsko piće, reskog ukusa, neizostavni je deo svake trpeze. Odlično se slaže kako uz ...