Nacionalna kuhinja
Ove šnicle su energetski odlično proteinsko jelo za hladne zimske dane, mekane,sočne i veoma ukusne. Bitno je samo da ih dobro ukrčkate,kako bi sav svoj ukus dobile dinstanjem. Potrebno je: 8 junećih šnicli od buta,1 pileća kocka za supu,3 manje ...
Da biste imali dobar kajmak, kažu u Užicu, potrebni su vam sledeći sastojci: dobra krava, koja daje do 20 l mleka zelena livada sa čistim izvorom i ...
Mrčajevci, čuvena varošica , prelepo mesto na obali Zapadne Moraicionalnoj manifestaciji "Kupusijada" , jer se na poljima u okolnim selima uzgaja ...
Čvena Torta Pavlova je hrskava poslastica od belanaca umućenih sa šećerom, prelivena šlagom i različitim svežim voćem. Veruje se da je prvi put ...
Među pićima, rakija u Srbiji zauzima posebno mesto. Srpsko piće, reskog ukusa, neizostavni je deo svake trpeze. Odlično se slaže kako uz ...